Begeleider in het weekend (bijbaan/weekendhulp) - Denekamp

Wil jij graag ervaring op doen in de zorg én een zakcentje bijverdienen? Midden in een prachtig stukje natuur van Denekamp ligt woonlocatie De Gravenallee. De Gravenallee zoekt begeleiders die om het weekend willen werken.Volg jij de opleiding Social Work, HBO-V of heb jij een MBO agogische zorgopleiding afgerond? Aveleijn komt graag met jou in contact!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
25-9-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Bij de Gravenallee volg jij het dagritme van de cliënt. Dit betekent dat je zowel op de woongroep als bij de dagbesteding wordt ingezet. Je krijgt ruimte om een eigen draai te geven aan de geboden zorg en werkt aan je eigen skills en persoonlijke ontwikkeling. Bij de Gravenallee is een team van coaches aanwezig die zich richten op het ondersteunen en begeleiden van de medewerkers.

Functievereisten

De doelgroep bij de Gravenallee heeft een zorgintensieve zorgvraag. Het is belangrijk je er bewust van te zijn dat dit behoorlijk wat van de begeleiders vraagt. Deins jij hier niet voor terug, ligt hier voor jou zelfs de uitdaging? Dan zou de Gravenallee zomaar eens de perfecte werklocatie voor jou zijn!

Aanbod

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

  • Leuke én leerzame bijbaan in het weekend;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Salaris conform functiegroep 35 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.198,- o.b.v. 36 uur) voor de functie van begeleider;
  • Talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Aveleijn biedt opleidingen, cursussen en nevenfuncties aan;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat je op een prachtige locatie terecht komt! De Gravenallee is gelegen in de natuur van Denekamp. Omringd door bos, een boerderij, een kinderboerderij en weilanden. Aveleijn biedt hier woon- en werkplek voor 35 cliënten, verdeeld over zes woongroepen. Cliënten van Gravenallee ontvangen door de geïndiceerde zorgintensieve zorgvraag (VG 7) (intensieve) begeleiding en zorg op maat.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600