Weekendhulp Begeleider

Wil jij graag ervaring op doen in de zorg én een zakcentje bijverdienen? Voor Aveleijn zijn locatie De Gravenallee in Denekamp zoekt Aveleijn begeleiders voor in het weekend (Je werkt om het weekend) Volg jij de opleiding Social Work, HBO-V of heb jij een MBO agogische zorg-opleiding afgerond? Aveleijn ontmoet jou graag!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Waar ga jij aan het werk?

Op deze unieke plek – op het terrein van het Klooster Denekamp – biedt Aveleijn een woon- en werkplek voor 35 cliënten. De Gravenallee bestaat uit zes woongroepen. De locatie ligt in een natuurlijke omgeving. Cliënten verblijven hier in alle rust, de zorgtoppers hebben tijdens het werk het gevoel ‘in een andere omgeving’ te zijn. Vanuit de woonlocatie kijk je uit op de boerderij, de grasvelden en zie je hoe cliënten de boerderijdieren verzorgen, hout kloven en andere (buiten)activiteiten ondernemen. In het werk begeleid je deze cliënten door de hele dag heen.  

Cliënten van Gravenallee ontvangen door de geïndiceerde complexe zorgvraag (VG 7) (intensieve) begeleiding en zorg op maat. Dit betekent dat de zorg wat van jou vraagt. Jij als écht zorgtopper deinst hier echter niet voor terug. Hier ligt voor jou juist de uitdaging, dus daar stroop jij de mouwen voor op en bijt jij je in “vast”. Alle inzet die je toont is op ondersteunen, ontmoeten en ontwikkelen, dat gaat over jou én de cliënt. 

Waarom werken bij De Gravenallee?

De functie is interessant, afwisselend en leerzaam. Iedere cliënt krijgt persoonlijke begeleiding en heeft te maken met een andere problematiek, begeleidingsstijl, methode en/of werkwijze;

Bij de Gravenallee volg je het dagritme van de cliënt. Dit betekent dat je zowel op de woongroep als bij de dagbesteding wordt ingezet. Geen dag is hetzelfde;

Jij krijgt ruimte om een eigen draai te geven aan de geboden zorg;

Jij werkt bij De Gravenallee ook aan je eigen skills en persoonlijke ontwikkeling.

Aanbod

Wat mag je verder van Aveleijn verwachten?

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

  • Leuke én leerzame bijbaan in het weekend;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Salaris conform functiegroep 35 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.105,- o.b.v. 36 uur) voor de functie van begeleider.

Interesse? Solliciteer! Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Janneke Veldhuyzen, locatiemanager, via 06 51 50 24 11. Voor algemene informatie over onze openstaande vacatures zijn onze recruiters bereikbaar via sollicitatie@aveleijn.nl of telefonisch via 06-57381173.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Organisatieomschijving

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn zorg, ondersteuning, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken.

Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen.

Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal.

We werken vanuit de

kwaliteit van bestaan van Schalock;

driehoek cliënt, verwant en begeleider;

positieve psychologie (oplossingsgericht).

Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600