Persoonlijk Begeleider Almelo

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Wil jij graag werken in Almelo en samen met je collega’s cliënten met een verstandelijke beperking de volle rijkdom van het leven te laten ervaren? En heb je affiniteit met de ouder wordende cliënt en de daarbij toenemende persoonlijke verzorging(adl)? Dan zoekt Aveleijn jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De locatie

De Aaboer is een (ouderen) locatie voor 34 cliënten die allemaal een eigen appartement bewonen. Het gebouw bestaat uit 5 woonlagen. Op elke verdieping wonen gemiddeld 7 cliënten en daarnaast hebben zij per verdieping een gezamenlijke inloop. Onze cliënten hebben een licht tot matig verstandelijke handicap, met daarnaast autisme, gedragsproblematiek en sommigen met een complexe (somatische) hulpvraag. De afgelopen jaren zien we de hulpvraag gericht op het ouder worden toenemen. Naast de begeleiding die we bieden gericht op de verstandelijke beperking ondersteunen we meer en meer in de ADL zorg.

De Aaboer verhuist op termijn naar Wierden. Als persoonlijk begeleider krijg je de kans om in het voortraject mee te werken aan de verhuizing.

Functievereisten

Functieprofiel

Om voor de functie van persoonlijk begeleider in aanmerking te komen ben je in het bezit van minimaal een agogisch niveau 4 diploma. Bij voorkeur ben je ook in het bezit van een VZ-IG als aanvulling op de agogische opleiding. Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, kennis van de eventuele bijbehorende (gedrags)problematiek en affiniteit met de oude wordende cliënt. Je hebt inzicht in je eigen handelen en je kunt hierop ook reflecteren.

Aanbod

De organisatie en het salaris

Aveleijn is een waarden gedreven, financieel gezonde organisatie. Je gaat werken met fijne en betrokken collega`s in een krachtig team met veel handelingsvrijheid.

De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal €3.332,- bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring. Daarnaast heb je recht op pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Wij bieden een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, aanschaf van een laptop/tablet, sporten met korting via bedrijfsfitness en nog veel meer mogelijkheden.

Aveleijn heeft als kernwaarde ontwikkelen. Het verbreden, verdiepen en up to date houden van je kennis is belangrijk om steeds de beste zorg te bieden. Je krijgt daarom binnen Aveleijn alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en eventueel een opleiding te doen.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Organisatieomschijving

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn zorg, ondersteuning, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken.

Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen.

Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal.

We werken vanuit de

kwaliteit van bestaan van Schalock;

driehoek cliënt, verwant en begeleider;

positieve psychologie (oplossingsgericht).

Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600