Invalkracht Ouder Kindhuis

Aveleijn zoekt een invalkracht ouder kindhuis.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Samen met het gezin breng je de ondersteuningsbehoefte en ontwikkeling in beeld. Je begeleid het gezin bij alle aspecten van het organiseren en het leiden van hun leven. Hierbij weet je aan te sluiten bij de cliënt/het gezin, je stemt je handelen af hierop af. Belangrijke aspecten zijn het begeleiden van de cliënten bij het onderdeel uitmaken van de maatschappij, het opbouwen en onderhouden van persoonlijke relaties en het uitvoeren en organiseren van dagelijkse activiteiten.\

Waar ga jij werken?

Schubertstraat in Hengelo is een 24-uurs locatie. Er wordt ondersteuning geboden aan 18 gezinnen. Vanuit de WLZ heeft de ouder primair op basis van een verstandelijke beperking een indicatie. Vanuit de WMO/Jeugdwet wordt de indicatie ook verstrekt in gevallen waarbij in gezinnen sprake is van meerdere complexe situaties.

In veel gezinnen is er sprake van complexe hulpvragen, gericht op de opvoeding en ontwikkeling, (alleenstaand) ouderschap, sociaal-emotionele vlak, persoonlijkheidsproblematiek, zelfredzaamheid, financiën en schuldhulpverlening, school/ werk, verslaving, netwerk e.d.

De in het project woonachtige kinderen staan soms onder toezicht van een gezinsvoogdijinstelling. In deze situaties is er veelvuldig contact met gemeente en Jeugdzorg.

Functievereisten

Wie ben jij?

  • Jij beschikt over een relevante beroepsopleiding MMZ of vergelijkbaar agogisch op minimaal niveau 3 niveau;
  • Of jij beschikt over een overgangsbewijs van de HBO-opleiding Social Work (2e naar 3e leerjaar);
  • Jij bent flexibel inzetbaar.

Aanbod

Wat mag je van Aveleijn verwachten?

  • Een parttime functie met flexibele inzetbaarheid;
  • In eerste instantie een tijdelijk contract, uitzicht op langere tijd;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Salaris conform functieschaal 35 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.105,- o.b.v. 36 uur);
  • Talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Aveleijn biedt opleidingen, cursussen en nevenfuncties aan;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Interesse? Solliciteer! Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Thomas ter Brake, manager, via t.terbrake@aveleijn.nl. Voor algemene informatie over onze openstaande vacatures zijn onze recruiters bereikbaar via sollicitatie@aveleijn.nl of telefonisch via 06-57381173.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Organisatieomschijving

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn zorg, ondersteuning, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken.

Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen.

Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal.

We werken vanuit de

kwaliteit van bestaan van Schalock;

driehoek cliënt, verwant en begeleider;

positieve psychologie (oplossingsgericht).

Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600