Begeleider Hengelo

Zie jij het als een uitdaging om samen met je collega`s elk moment opnieuw te kijken hoe je het beste kunt aansluiten bij de cliënt in de dagelijkse ondersteuning en heb jij affiniteit met de ouder wordende cliënt? Aveleijn zoekt jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Hoe zit jouw rol als begeleider bij De Elsmors eruit?

Bij De Elsmors word jij onderdeel van Team Klaver. Dit team biedt ondersteuning aan zes cliënten, die allen een eigen zit/slaapkamer hebben en gezamenlijke huiskamer delen. De leeftijd van de cliënten varieert tussen de 41 tot 68 jaar, waarvan een cliënt deels één op één begeleiding ontvangt. De begeleidingsmethode is individueel bepaald en vooral gericht op structuur, in combinatie met een belevingsgerichte benadering. Het basisklimaat wordt vormgegeven door een veilige, gestructureerde leefomgeving. Daarnaast bieden wij een aantal cliënten volledige overname in ADL. Het team Klaver bestaat uit 10 medewerkers. Er wordt geacht dat je solistisch als in teamverband kan werken.

Functievereisten

Wie ben jij?

  • Jij bent 21 tot 30 uur per week beschikbaar (onregelmatige werktijden);
  • Jij bent in het bezit van minimaal een agogisch niveau 3 diploma;
  • Jij hebt ervaring als persoonlijke begeleider in de gehandicaptenzorg;
  • Jij staat stevig in je schoenen en weet om te gaan met complexe (gedrags)problematiek.

Aanbod

Wat mag je van Aveleijn verwachten?

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

  • Functie voor 21 tot 32 uur per week;
  • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Salaris conform functiegroep 35 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.105,- o.b.v. 36 uur);
  • Talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Aveleijn biedt opleidingen, cursussen en nevenfuncties aan;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Interesse? Solliciteer! Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Otto Menzing, locatiemanager, via 06-55710516. Voor algemene informatie over onze openstaande vacatures zijn onze recruiters bereikbaar via sollicitatie@aveleijn.nl of telefonisch via 06-57381173.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Organisatieomschijving

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn zorg, ondersteuning, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken.

Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen.

Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal.

We werken vanuit de

kwaliteit van bestaan van Schalock;

driehoek cliënt, verwant en begeleider;

positieve psychologie (oplossingsgericht).

Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600