Begeleider / Persoonlijk begeleider - Hengelo

Ben jij de ambitieuze (persoonlijk) begeleider die vooruitkijkt, wil groeien en ontwikkelen, en dit graag doet in een fijne werkomgeving? Aveleijn is voor locatie De Berflo Es in Hengelo op zoek naar een topper zoals jij!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als begeleider bij De Berflo Es begeleid je de cliënten bij het organiseren en uitvoeren van alledaagse taken. Het doel is om de cliënt zo zelfstandig mogelijk te laten leven. De persoonlijke verzorging (ADL) is onderdeel van deze functie.


Als persoonlijk begeleider bij De Berflo Es stel je in samenwerking met je collega's een ondersteuningsplan op voor iedere cliënt. Hierin verwerk je de doelen die in samenspraak met de cliënt tot stand zijn gekomen. Jij bent proactief in het evalueren en het bijstellen van dit plan waar nodig. Ook onderhoud je het contact met het netwerk van de cliënt.


Naast alles wat je voor de cliënten doet, vinden wij het bij Aveleijn belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen. Voel je de behoefte om bij te scholen, een cursus te volgen of een nevenfunctie te vervullen? Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Functievereisten

Begeleider

 • Jij bent 21 tot 32 uur per week beschikbaar (onregelmatige werktijden);
 • Jij bent in het bezit van minimaal een agogisch niveau 3 diploma;
 • Jij hebt ervaring als persoonlijke begeleider in de gehandicaptenzorg;
 • Jij staat stevig in je schoenen en weet om te gaan met complexe (gedrags)problematiek.


Persoonlijk begeleider

 • Jij bent 26 tot 32 uur per week beschikbaar (onregelmatige werktijden);
 • Jij bent in het bezit van minimaal een agogisch niveau 4 diploma;
 • Jij hebt ervaring als persoonlijke begeleider in de gehandicaptenzorg;
 • Jij staat stevig in je schoenen en weet om te gaan met complexe (gedrags)problematiek.

Aanbod

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

 • Functie voor 21 tot 32 uur per week (begeleider);
 • Functie voor 26 tot 32 uur per week (persoonlijk begeleider);
 • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
 • Salaris conform functiegroep 35 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.105,- o.b.v. 36 uur) voor de functie van begeleider;
 • Salaris conform functiegroep 40 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.332,- o.b.v. 36 uur) voor de functie van persoonlijk begeleider;
 • Talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Aveleijn biedt opleidingen, cursussen en nevenfuncties aan;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

De Berflo Es biedt zorg aan 26 wooncliënten. De cliënten hebben allen een eigen appartement en krijgen ondersteuning vanuit het inloophuis. Er wordt gewerkt vanuit één team. De cliënten populatie is divers in leeftijd en zorgvragen, ZZP 3 t/m ZZP 7. Binnen het huidige team is er ruimte ontstaan voor een extra persoonlijk begeleider. Een mooie kans om onderdeel te worden van een team waar samenwerken en een prettige sfeer centraal staan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600