Medewerker Dagelijks Leven - Oldenzaal

Aveleijn is op zoek naar een Medewerker Dagelijks Leven in Oldenzaal. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
31-5-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In jouw rol als Medewerker Dagelijks Leven draag je dagelijks bij aan de leefomgeving van de cliënten van Aveleijn! Je ondersteunt cliënten in het dagelijks leven. Dat doe je door samen met jouw collega’s te zorgen voor een schone, veilige en plezierige omgeving. Jij vindt het heerlijk om een praatje met de cliënt te maken of een spelletje te spelen, maar als het moet sta je ook voor de cliënt klaar en help je, bijvoorbeeld, met verzorgende taken als de toiletgang of het wassen van mensen. Hiertoe ben jij met jouw achtergrond als Helpende Zorg & Welzijn ook in staat. Je weet wat erbij komt kijken en wat er nodig is om juiste zorg te leveren en voor de cliënt klaar te staan.


Ook verricht je werkzaamheden van huishoudelijke aard (schoonmaak, was/strijk en koken), voer je uiteenlopende activiteiten uit voor en met cliënten, zorg je ervoor dat er boodschappen zijn en help je met het bereiden van maaltijden.

Functievereisten

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende positie vragen wij dat je over een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 2 (Helpende zorg en welzijn) beschikt. Bij voorkeur heb je kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, maar wat nog belangrijker is, is dat je affiniteit hebt met de doelgroep en er blij van wordt om met cliënten te werken

Aanbod

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

  • Parttime functie voor 20 uur per week;
  • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Startsalaris conform functieschaal 20 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €2.605,- o.b.v. 36 uur);
  • Mogelijkheid tot het uitvoeren van nevenfuncties;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

De Hunenborgh is een woonlocatie bestaande uit 30 ouder wordende cliënten. De 24-uurs zorg en begeleiding is voornamelijk gericht op het in stand houden van zelfredzaamheid en het bieden van een fijne oude dag.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600