Begeleider 6

Aveleijn zoekt een begeleider voor in de gehandicaptenzorg. Zegt dit je wat lees de vacature verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

In de functie van begeleider begeleid en ondersteun je de cliënten die wonen op woonlocatie De Hoesstee. Je draagt je steentje bij aan een goed agogisch klimaat, waar een bijdrage verwacht wordt aan een Betekenisvolle Dag voor de cliënten.

Bij de Hoesstee werken ze in verschillende teams. In eerste instantie kom je als begeleider in team 2 terecht, ter vervanging van zwangerschapsverlof. In team 2 richten ze zich op het bieden van nabijheid en veilige woonomgeving. Het is woongroep met een verscheidenheid aan cliënten die naast hun verstandelijke beperking ook psychiatrische problematiek of autisme hebben. De cliënten zijn veelal zelfstandig en hebben met name alleen begeleiding nodig. Een aantal hebben meer ondersteuning nodig bij de ADL en medische zorg. Zodra de desbetreffende collega terug is, word je als begeleider ingezet op alle woongroepen. De functie staat voor 24 uur per week uit, maar dit urenaantal is bespreekbaar.

Waar ga je werken?

De Hoesstee biedt begeleiding aan cliënten met verschillende indicaties en daar waar nodig ondersteunen we in de ADL. Elke bewoner bij de Hoesstee beschikt over een eigen appartement. In de gezamenlijke woonkamer kan iedereen elkaar ontmoeten. De gemiddelde leeftijd van de bewoners is tussen de 55 en 75 jaar.

Functievereisten

Wie ben jij?

  • Jij bent 24 uur per week inzetbaar (onregelmatige diensten);
  • Jij bent in het bezit minimaal een agogisch niveau 3 diploma;
  • Jij hebt ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg;
  • Jij staat stevig in je schoenen en weet om te gaan met complexe (gedrags)problematiek.

Aanbod

Wat mag je van Aveleijn verwachten?

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

  • Een baan voor 24 uur per week (bespreekbaar);
  • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Salaris conform functiegroep 35 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.105,- o.b.v. 36 uur);
  • Mogelijkheid tot het uitvoeren van nevenfuncties;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet. 

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Organisatieomschijving

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn zorg, ondersteuning, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken.

Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen.

Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal.

We werken vanuit de

kwaliteit van bestaan van Schalock;

driehoek cliënt, verwant en begeleider;

positieve psychologie (oplossingsgericht).

Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600