Administratief Medewerker

Heb jij passie voor leren en ontwikkelen? Aveleijnj zoeken per direct voor de periode van zes maanden extra ondersteuning op de afdeling Leerwijzer in Borne.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen? 

In deze tijdelijke baan ben je onderdeel van Team Leerwijzer. Met alle collega's van Leerwijzer werk je nauw samen. Je werkt ten dienste van hen. Op de werkdagen, die je in overleg afstemt en flexibel in te delen zijn, help je jouw toekomstige collega's met allerlei, uiteenlopende vraagstukken. Je ondersteunt hen in het uitvoeren van hun werkzaamheden. 


Het ene moment voer je een taak uit voor collega X, het andere moment voor collega Y. Tussendoor beantwoord je e-mails, verzamel je informatie en documenteer je dit in de daarvoor bestemde systemen. Ondertussen help je bij het invullen van formulieren voor subsidieaanvragen en onderteken je praktijk/leerovereenkomsten van startende stagiaires of leerlingen. Wanneer er tijd over is, zet je de puntjes op de i voor de planning en organisatie van een training die binnenkort gepland staat!

Je werkt overkoepelend en ondersteunt de afdeling in de breedste zin van het woord. Geen dag is hetzelfde en daarmee vliegen de dagen voorbij!

De werkzaamheden voer je in samenspraak met de collega's van afdeling administratie uit, communiceer je helder met jouw collega's en rond je zaken adequaat en juist af.

Help jij de collega's van Leerwijzer uit de brand? Solliciteer dan

Functievereisten

Wie ben jij? 

Ben jij hands-on, weet jij van aanpakken, zie jij het werk liggen én maak jij zaken snel eigen? Ken jij bovendien als geen ander in mum van tijd alle systemen (als AFAS, outlook, excel en word) op jouw duimpje, neem jij werk uit handen en weet jij benodigde informatie met alle gemak en snelheid tevoorschijn te toveren? Werk jij tot slot graag zelfstandig, maar gedij je ook goed in teamverband?

Herken jij je in bovenstaand, dan ben jij diegene die we zoeken! Kom bij Aveleijn en solliciteer. Wij ontmoeten je graag op ons bestuurscentrum. Wie weet verwelkomen je binnenkort als nieuwe collega bij Aveleijn.

Aanbod

Wat mag je van Aveleijn verwachten? 

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan niet alleen voor de cliënt centraal, maar ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

  • Een functie voor 20 tot 24 uur per week;
  • Een tijdelijk contract voor 6 maanden;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Startsalaris conform functiegroep 30 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €2.801,- o.b.v. 36 uur);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Mogelijkheid tot het uitvoeren van nevenfuncties;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Organisatieomschijving

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn zorg, ondersteuning, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken.

Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen.

Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal.

We werken vanuit de

kwaliteit van bestaan van Schalock;

driehoek cliënt, verwant en begeleider;

positieve psychologie (oplossingsgericht).

Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600