Senior begeleider

Aveleijn is op zoek naar een Senior begeleider. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
5-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Senior Begeleider heb je naast de rol van persoonlijk begeleider de taak om het team te coachen, stimuleren en ondersteunen. Je werkt multidisciplinair met de locatiemanager, het team en de gedragskundige. Samen hebben jullie oog voor kwaliteit en professionele ontwikkeling. Je streeft naar voortdurende verbetering van de kwaliteit van de zorg.


Als begeleider geef je betekenis aan het levensverhaal en de persoonlijke groei van de cliënt. Het betreft een dynamische werkomgeving. Je speelt in op alledaagse gebeurtenissen, staat stevig in je schoenen en ziet mondigheid als een uitdaging.


Als coach stimuleer jij het team om hun krachten en kwaliteiten te benutten. Dit doe je on the job. Je bent nieuwsgierig naar wat de medewerkers nodig hebben en coacht hen op basis hiervan naar een hoger niveau.

Functievereisten

  • Jij bent 28 tot 32 uur per week beschikbaar (onregelmatige werktijden);
  • Jij bent in het bezit van minimaal een agogisch niveau 4 diploma;
  • Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie en beschikt specifiek over kennis op het gebied van psychische en psychiatrische problematiek;
  • Jij coacht het team op een natuurlijke wijze en stimuleert hen om gebruik te maken van ieders kracht en kwaliteiten.

Aanbod

Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaardes en bied Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken.

  • Functie voor 28 tot 32 per week;
  • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Vrijheid om het werkrooster deels zelf in te vullen;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Salaris conform functiegroep 45 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.452,- o.b.v. 36 uur);
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Jij gaat als Senior Begeleider aan het werk bij Beeckesteijn in Almelo. Deze locatie bestaat uit drie woongroepen, twee gezinnen en een losse unit. Allen gericht op kind, jeugd en gezin. Per cliënt wordt er gekeken waar de zorgbehoefte ligt en op basis daarvan worden doelen gesteld. Het team staat vierentwintig uur per dag voor de cliënten klaar en bestaat op dit moment uit twaalf medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600