Persoonlijk Begeleider Ambulant

Gezocht! Persoonlijk Begeleider Ambulant voor 20 uur per week in Team Enschede. Denk jij in mogelijkheden en ben je ervan overtuigd dat je door samenwerking, betrokkenheid en aandacht het beste in mensen naar boven haalt? Aveleijn zoekt een begeleider die het ambulante team in Enschede komt versterken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
6-5-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ambulant Enschede richt zich cliënten met een verstandelijke beperking en/of een lage sociale redzaamheid. Als Persoonlijk Begeleider draag jij eraan bij dat de cliënt een zo zelfstandig mogelijk leven kan leiden. Ondersteuning wordt geboden in de thuissituatie.

Functievereisten

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je in het bezit van minimaal een agogisch niveau 4 diploma. Je hebt kennis van de sociale kaart en ervaring de gehandicaptenzorg binnen een ambulante setting. Je hebt inzicht in eigen handelen en bent in staat te relativeren.


Je bent in staat processen rondom de cliënten te begeleiden, waarbij de cliënt expert van zijn eigen leven is. Je kunt methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding, uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties. Je bent een sociaal persoon wat blijkt uit je tact, inlevingsvermogen en luistervaardigheid. Je bent geduldig maar toont doortastendheid wanneer nodig. Je neemt graag initiatieven en je bent kritisch, zodat de zorg voor onze cliënten continu verbetert.

Aanbod

Aveleijn is een waarden gedreven, financieel gezonde organisatie. Je gaat werken met fijne en betrokken collega`s in een krachtig team met veel handelingsvrijheid.


De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal €3.332,- bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring. Daarnaast bieden wij een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, aanschaf van een laptop/tablet of sporten met korting via bedrijfsfitness.


Aveleijn heeft als kernwaarde ontwikkelen. Het verbreden, verdiepen en up to date houden van je kennis is belangrijk om steeds de beste zorg te bieden. Je krijgt daarom binnen Aveleijn alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het volgen van opleidingen behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Een wereld zonder verschil Met een breed zorgaanbod wil Avelijn uit ondernemend Borne in Twente een maatschappelijke bijdrage leveren. Vanuit expertise en een passie voor mensen is het bedrijf er voor cliënten van alle leeftijden die bij verschillende ontwikkelingsfasen in hun leven behoefte hebben aan intensieve ondersteuning. Op alle leefdomeinen verzorgt, begeleidt, ondersteunt en behandelt Aveleijn kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. De organisatie is sterk verankerd in Twente en maakt zo integraal onderdeel uit van lokale samenlevingen. Dat helpt cliënten om de snel veranderende maatschappij beter te begrijpen, zodat deze mensen daar op een positieve manier deel van kunnen uitmaken. Leven vol betekenis De missie van Avelijn is invulling te geven aan de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’. Dat schept ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een eigen identiteit. Zo helpt de dienstverlener cliënten om doelen te vinden én realiseren. Immers, als iemand weet wie men is, dan kan de persoon in kwestie groeien, vernieuwen, grenzen verleggen en uiteindelijk (op)bloeien. Ook in relatie tot anderen. Investeren in de toekomst Via begeleiding, trainingen en evenementen investeert Avelijn in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect steeds centraal. De dienstverlener werkt vanuit de kwaliteit van bestaan, de driehoek cliënt-verwant-begeleider, en een oplossingsgerichte positieve psychologie. Zo wil Avelijn gemeenten en ketenpartners stimuleren en inspireren voor een pragmatische invulling van het nieuwe zorgstelsel. Door een actieve samenwerkingspartner te zijn, kan het bedrijf een duurzame bijdrage voor de samenleving leveren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600