Ervaren (persoonlijk) begeleider voor jongeren locatie de Bleek

Aveleijn is op zoek naar een Ervaren (persoonlijk) begeleider voor jongeren locatie de Bleek


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functievereisten

Om in aanmerking te komen voor de functie begeleider ben je in het bezit van een agogisch niv 3 diploma. Voor de functie persoonlijk begeleider vragen we een agogisch niv 4 diploma. Je hebt kennis van en ervaring in de Gehandicaptenzorg, aangevuld met specifieke vakkennis op het gebied van autisme, psychische/psychiatrische problematiek en je hebt aantoonbare ervaring met de doelgroep jeugdigen en specifieke vakkennis van deze doelgroep.


Aanbod

Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaardes en biedt Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-gehandicaptenzorg. De functie begeleider is ingedeeld in functiegroep 35, de functie persoonlijk begeleider in functiegroep 40. De salariƫring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring. Daarnaast heb je recht op pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Aveleijn biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland, laptop/tablet, .etc.


Bedrijfsprofiel Aveleijn

De Bleek is een 24-uursvoorziening voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking. Daarnaast is er bij deze jong volwassenen sprake van (forse) gedragsproblematiek. De Bleek is o.a. de vervolglocatie voor het Bernadettebos, maar ook de locatie voor jongeren die eraan toe zijn het ouderlijk huis te verlaten. Als 16-jarige kan de jongere verhuizen naar de Bleek om zich daar verder te ontwikkelen, eerst in een groepsomgeving, om daarna door te stromen naar een appartement.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600