Doe jij HBO Social Work of Verpleegkunde en beschik je deze zomer over een overgangsbewijs? Solliciteer dan!

Volg jij momenteel een HBO studie in de zorg en zie jij jezelf deze zomer en misschien ook wel ervoor of daarna als bijbaan in de zorg werken? Dan is Aveleijn op zoek naar jou

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Voor diverse locaties zoeken we mensen zoals jij die een hart voor de zorg hebben en zichzelf in de zorg zien werken. We zoeken enthousiaste toppers voor ongeveer 24 – 28 uur per week. Wil jij meer of minder uren werken, dat kan ook. Alles is bespreekbaar!


Om in aanmerking te komen voor deze baan zijn de volgende zaken van belang:


  • Je volgt momenteel de studie Verpleegkunde of HBO Social Work;
  • Je hebt de eerste twee schooljaren van je studie succesvol afgerond en beschikt over een overgangsbewijs. Dit betekent dat je alle leervakken van zowel het eerste als het tweede leerjaar hebt volbracht en dat je een cijferlijst (zogenaamde "BISON" kunt aandragen);
  • Je bent in de zomer (op vakanties na) beschikbaar en hebt er zin in om op zinvolle wijze jouw tijd te besteden en bij te dragen aan unieke zorg voor de cliënten van Aveleijn! Daarnaast ziet je het ook zitten om na de zomer wekelijks voor een een x-aantal uren beschikbaar te zijn.
  • Ook is het handig dat de gehandicaptenzorg jou als doelgroep aanspreekt!
  • Je hebt er geen moeite mee om onregelmatige diensten te werken en ziet je zelf op één van onze dagbestedings en woonlocaties zo veel mogelijk uren draaien!


Zodra je alle vakken van het eerste en het tweede leerjaar hebt afgerond en een cijferlijst (BISON) kunt aandragen, krijg je een salaris dat in lijn is met FG 35 in de cao gehandicaptenzorg. Qua salaris betekent dit dat je recht hebt op salaris van maximaal €3.105,- bij een 36-urige werkweek. De trede van het salaris waarin je wordt ingeschaald is afhankelijk van het aantal jaren werkervaring. Ook heb je recht op reiskostenvergoeding en krijg je nette vergoeding voor het werken op onregelmatige tijden.


Als je nog geen overgangsbewijs kunt aandragen, maar wel een andere zorgstudie hebt afgerond (bijvoorbeeld op MBO niveau), dan komen wij alsnog graag met je in contact! Ook in dat geval kun je deze zomer voor ons vlieguren maken en ervaring op doen op één van de locaties.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Een wereld zonder verschil Met een breed zorgaanbod wil Avelijn uit ondernemend Borne in Twente een maatschappelijke bijdrage leveren. Vanuit expertise en een passie voor mensen is het bedrijf er voor cliënten van alle leeftijden die bij verschillende ontwikkelingsfasen in hun leven behoefte hebben aan intensieve ondersteuning. Op alle leefdomeinen verzorgt, begeleidt, ondersteunt en behandelt Aveleijn kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. De organisatie is sterk verankerd in Twente en maakt zo integraal onderdeel uit van lokale samenlevingen. Dat helpt cliënten om de snel veranderende maatschappij beter te begrijpen, zodat deze mensen daar op een positieve manier deel van kunnen uitmaken. Leven vol betekenis De missie van Avelijn is invulling te geven aan de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’. Dat schept ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een eigen identiteit. Zo helpt de dienstverlener cliënten om doelen te vinden én realiseren. Immers, als iemand weet wie men is, dan kan de persoon in kwestie groeien, vernieuwen, grenzen verleggen en uiteindelijk (op)bloeien. Ook in relatie tot anderen. Investeren in de toekomst Via begeleiding, trainingen en evenementen investeert Avelijn in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect steeds centraal. De dienstverlener werkt vanuit de kwaliteit van bestaan, de driehoek cliënt-verwant-begeleider, en een oplossingsgerichte positieve psychologie. Zo wil Avelijn gemeenten en ketenpartners stimuleren en inspireren voor een pragmatische invulling van het nieuwe zorgstelsel. Door een actieve samenwerkingspartner te zijn, kan het bedrijf een duurzame bijdrage voor de samenleving leveren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600