Begeleider Almelo

Aveleijn is op zoek naar een Begeleider voor hun locatie in Almelo

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De vacature is voor team 1 van 't Brock. De cliënten die wij begeleiden vanuit dit team hebben voornamelijk een hulpvraag vanuit autisme. Wij zoeken een collega die het in de begeleiding een uitdaging vindt om bij deze hulpvraag aan te sluiten.


Wij bieden zorg op maat, wat betekent dat er begeleiding, ondersteuning en verzorging geboden wordt wat aansluit bij de belevingswereld van de cliënt.


Het kunnen en aankunnen is leidend en de begeleiders ondersteunen en kijken naar de mogelijkheden en wensen van iedere cliënt.

Eigen ontwikkeling en zelfredzaamheid wordt gestimuleerd en zoveel mogelijk in stand gehouden.


Als begeleider biedt je individuele begeleiding aan in het appartement van de cliënt en begeleid je cliënten in groepsverband. Dit maakt je werk afwisselend en uitdagend.

Functievereisten

Om voor de functie van begeleider in aanmerking te komen ben je in het bezit van een agogisch niv 3 diploma. Je hebt ruime ervaring in, en kennis van de gehandicaptenzorg. Daarnaast heb je ruime ervaring met en kennis van autisme. Je kan aansluiten bij de belevingswereld van doelgroep en je hebt inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren.

Aanbod

Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaardes en bied Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-gehandicaptenzorg De functie begeleider is ingedeeld in functiegroep 35 (maximaal € 3105, - bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring. Daarnaast heb je recht op pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Aveleijn biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland, laptop/tablet.


Bedrijfsprofiel Aveleijn

Woonlocatie ‘t Brock is een 24-uursvoorziening, waar 40 volwassen cliënten wonen die worden begeleid vanuit vier verschillende teams.


De cliënten hebben een (licht/matige) verstandelijke beperking en daarnaast bijkomende problematiek, zoals; gedragsproblemen, autisme, psychiatrische problematiek.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600