Senior begeleider binnen het domein Kind, Jeugd en Gezin

Ben jij iemand die graag met jongeren werkt en kun jij daarnaast een bijdrage leveren aan de teamontwikkeling van de locatie? Dan is deze vacature echt wat voor jou. Voor het trainingshuis Beeckesteyn in Almelo is Aveleijn op zoek naar een senior begeleider met affiniteit voor teamontwikkeling.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
5-4-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als senior begeleider heb je een ambassadeursrol en je coacht, stimuleert en ondersteunt de collega’s in het team. Je werkt multidisciplinair met je directe collega’s, met de manager en de gedragskundige. Samen heb je oog voor kwaliteit en professionele ontwikkeling; je streeft naar voortdurende verbetering van de kwaliteit van zorg.Naast de coachende rol binnen het team, ben je ook begeleider. Je richt je op de talenten van de cliënt en houdt tegelijkertijd oog voor diens kwetsbaarheid. Samen geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal en onderzoek je op welke gebieden de cliënt wil groeien. Dit leg je vast in het digitale Ondersteuningsplan.


Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

Functievereisten

Voor deze functie ben je in het bezit van minimaal een agogisch niv 4 diploma. Je hebt hbo denk en werk niveau en je hebt ruime ervaring in de gehandicaptenzorg en specifieke vakkennis op het gebied van psychische en psychiatrische problematiek, met de doelgroep jeugdigen.


In de functie van senior begeleider ben jij een persoon die stevig in zijn schoenen staat. Binnen Aveleijn werken we reflectief. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen. De sociale kaart is jou niet onbekend, alsmede de verschillende financieringsvormen (WLZ, Jeugdwet en WMO). Je bent een gedreven professional met meerdere jaren ervaring in het werken met (lvb) jeugdigen met complexere vraagstukken. Je bent een stabiele factor in het team en prettige sparringpartner voor je collega’s. Je kunt prioriteiten stellen, op- en afschalen naar je collega’s en hen inhoudelijk stimuleren en coachen.

Aanbod

Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaardes en bied Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-gehandicaptenzorg De functie persoonlijk begeleider is ingedeeld in functiegroep 45 (maximaal € 3.452, - bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring. Daarnaast heb je recht op pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Aveleijn biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland, laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Binnen Beeckesteyn bieden wij ondersteuning aan jongvolwassenen (16+) met een (licht) verstandelijke beperking die werken naar een vorm van zelfstandig wonen. Naast de (licht)verstandelijke beperking speelt ook bijkomende problematiek een rol zoals autisme, hechtingsstoornis, verslaving etc. De jongvolwassenen kunnen voor langere periode verblijven op Beeckesteyn, dit is per cliënt afgestemd. Binnen Beeckesteyn bieden wij tevens ondersteuning aan een gezin.


De locatie Beeckesteyn bestaat uit een blok van vijf rijtjeshuizen. Twee van deze woningen worden gebruikt als kantoor. Vanuit hier is gedurende de hele dag (24 uur) begeleiding aanwezig. De overige huizen (drie in totaal) zijn groepswoningen, waarbij de jongvolwassenen elk hun eigen zit-/slaapkamer hebben. De woonkamer, keuken en badkamer worden per groep gedeeld.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600