Zorgtoppers bij Gravenallee

Voor onze locatie Gravenallee in Denekamp zoekt Aveleijn meerdere zorgtoppers die het in zich hebben om onze cliënten op geheel eigen, uitmuntende wijze bij te staan! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
3-4-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Op deze locatie krijgt iedere cliënt persoonlijke begeleiding. Je krijgt te maken met verschillende problematieken, stijlen van begeleiding, methodes en werkwijzen. Dit maakt de functie qua inhoud zeer interessant, afwisselend en leerzaam; 

  • In deze baan krijg je daarnaast ruimte een eigen draai te geven aan de geboden zorg. Hierdoor werk je aan je begeleider skills en ontwikkel je, je persoonlijk; 
  • Als begeleider bij Gravenallee volg je gedurende de dag de cliënt in zijn dagritme. Dit betekent dat je zowel binnen wonen als op de dagbesteding wordt ingezet, waardoor geen dag hetzelfde is 
  • De functie van begeleider is ingedeeld in FW 40 van CAO Gehandicaptenzorg, de functie van persoonlijk begeleider is ingedeeld in FWG45. 

Functievereisten

Cliënten van Gravenallee ontvangen door de geïndiceerde complexe zorgvraag (VG 7) (intensieve) begeleiding en zorg op maat. Dit betekent dat de zorg wat van jou vraagt. Jij als écht zorgtopper deinst hier echter niet voor terug. Hier ligt voor jou juist de uitdaging, dus daar stroop jij de mouwen voor op en bijt jij je in “vast”. Alle inzet die je toont is op ondersteunen, ontmoeten en ontwikkelen, dat gaat over jou én de cliënt. 

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Op deze unieke plek – op het terrein van het Klooster Denekamp – biedt Aveleijn een woon en werkplek voor 35 cliënten. Zij wonen in zes woongroepen. De locatie ligt in een natuurlijke omgeving waardoor cliënten er in alle rust verblijven en jij als zorgtopper tijdens het werk het gevoel hebt ‘in een andere omgeving te zijn’. Vanuit de woonlocatie kijk je uit op de boerderij, de grasvelden en zie je hoe cliënten de boerderijdieren verzorgen, hout kloven en andere (buiten)activiteiten ondernemen. In het werk begeleid je deze cliënten door de hele dag heen.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600