Orthopedagoog / psycholoog

Heb jij de ambitie om bij te dragen aan het meest optimale ondersteuningsaanbod voor ouder wordende mensen met een (licht) verstandelijke beperking en bij komende problematiek? Zie jij complexe hulpvragen als een uitdaging en wil je werken binnen een professionele en dynamische omgeving? Dan ontmoeten we je graag.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
7-4-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Je werkt als regiebehandelaar voor 1 of meer locaties. Vanuit jouw regioteam van de afdeling ZOB adviseer je, op basis van psychodiagnostische beeldvorming, over de best mogelijke ondersteuning en behandeling van oudere wordende mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zoals autisme, grensoverschrijdend gedrag, trauma of psychiatrische stoornissen. Je deelt jouw kennis met begeleiders en formuleert en bewaakt, in samenspraak met de manager en andere disciplines, kwaliteitsnormen met betrekking tot het leefklimaat en de inhoud van de zorg- en dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van individuele ondersteuningsplannen.

Functievereisten

Om in aanmerking te komen voor deze functie ben je in het bezit van een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie (bij voorkeur aangevuld met de DAPD). Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen.


Ben je net afgestudeerd of beginnend orthopedagoog/psycholoog solliciteer dan ook. Binnen de afdeling ZOB is er interne werkbegeleiding beschikbaar.


Je bent iemand die respectvol, doortastend en oplossingsgericht is. Je bent zelfstandig maar ook een teamplayer.


Je wordt in je werk ondersteund door een secretariaat, de afdeling psychodiagnostiek en je kunt indien nodig verwijzen naar gespecialiseerde behandelaars. Heb je interesse in bepaalde kennisverbreding of verdieping? Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en bieden je de kans om diverse trainingen te volgen.


Verder kun je relativeren, hebt inzicht in eigen handelen en je staat open voor feedback. Je kunt uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveau’s.

Aanbod

Organisatie en salaris

Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaardes en bied Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-gehandicaptenzorg. De functie is afhankelijk van kennis en ervaring ingedeeld in functiegroep 60 of 65 (maximaal € 4.905,- respectievelijk € 5.772,- o.b.v. 36 uur) Daarnaast heb je recht op pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Aveleijn biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland, laptop/tablet.


  • Je kunt zelfstandig, binnen de kaders, invulling geven aan het (regie)behandelaarschap.
  • In jouw functie bij Aveleijn werk je systemisch. Naast de contacten met de cliënt ben je veelvuldig in gesprek met collega’s, begeleiders en verwanten.
  • Je krijgt de mogelijkheid om je aan te sluiten bij diverse kenniskringen. Eigen ideeën en inbreng wordt zeer gewaardeerd.
  • Je wordt in je werk ondersteund door een secretariaat, de afdeling psychodiagnostiek en je kunt indien nodig verwijzen naar gespecialiseerde behandelaars. Heb je interesse in bepaalde kennisverbreding of verdieping? Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en bieden je de kans om diverse trainingen te volgen.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Je maakt onderdeel uit van een professionele afdeling Zorgondersteuning en Behandeling (ZOB), waar multidisciplinair gewerkt wordt en veel aandacht is voor reflectie, coaching en werkbegeleiding. Een belangrijk kenmerk is de innovatieve kracht, waarbij de vraag van de cliënt centraal staat en je samenwerkt aan de beste kwaliteit van advies en begeleiding. De afdeling bestaat uit ruim 80 medewerkers van diverse disciplines, zoals gedragskundigen, psychologisch assistentes, vaktherapeuten, verpleegkundigen, een psychiater en artsen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600