Manager voor de locaties Hunenborgh en de Wiekhof

Heb jij als manager ervaring in de zorg? Ben jij energiek, doortastend en heb jij een sterk reflecterend vermogen? Aveleijn is op zoek naar een Manager voor de locaties de Hunenborgh en de Wiekhof (36 uur per week) die gericht is op de toekomst en verbindingen legt tussen cliënten, maatschappij en Aveleijn.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
15-4-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als manager bij Aveleijn draag je bij aan onze missie ‘leven vol betekenis’ vanuit onze kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’. Je geeft op coachende wijze leiding aan twee locaties te weten de Wiekhof en de Hunenborgh met een omvang van totaal ruim 70 betrokken en zelfstandig werkende collega’s. Binnen de 2-lagen structuur rapporteer je rechtstreeks aan de Raad van Bestuur. Je werkt als kartrekker nauw samen met je collega’s aan locatie-overstijgende projecten en je draagt actief bij aan initiatieven in de regio.


Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van één van onze managers zijn wij op zoek naar een manager voor deze locaties.


In deze uitdagende functie:

 • geef je vorm aan en verbind je de driehoek cliënten, medewerkers en ouders/verwanten, waarbij de cliëntvraag centraal staat.
 • ben je integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, bedrijfsvoering (continuïteit van zorg) en dienstverlening.
 • signaleer je kansen en lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en de koers van onze organisatie.
 • bevorder je effectieve onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling.
 • draag je zorg voor een goede samenwerking met interne en externe partijen.
 • draai je ook mee in de bereikbaarheidsdiensten.

Functievereisten

 • Je bent in staat de visie, de kernwaarden en het beleid van Aveleijn uit te dragen en efficiënt te vertalen naar de praktijk.
 • Je geeft op enthousiaste en coachende wijze leiding en stuurt op eigen verantwoordelijkheid en afspraken. Hierbij weet je een goede balans te houden tussen vertrouwen en zorgdragen voor kwalitatief goede uitvoering.
 • Analytisch denken en zorgdragen voor een gezonde toekomstgerichte bedrijfsvoering behoort tot je sterke punten. Ook ben je vaardig in het helder communiceren op verschillende niveaus, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt oog voor het optimaliseren van kwaliteit van zorg, waarbij de vraag van de cliënt voorop staat.
 • HBO werk- en denkniveau. Je hebt ruime en recente management ervaring binnen de zorg. Je hebt kennis van de dynamiek van het sociaal domein en de belangen van de diverse stakeholders. Ook heb je ervaring met veranderprocessen gericht op de ontwikkeling van nieuwe doelgroepen en weet je hierbij methodiek/visie te ontwikkelen en flexibiliteit te creëren.
 • Kennis van het sociaal domein is een pré.

Aanbod

Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een verantwoordelijke baan in een uitdagende werkomgeving
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 60 (per 1 mei 2023 maximaal € 5.062,- bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn, een eindejaarsuitkering van 8,83% en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Wij bieden met ruim 2000 medewerkers zorg, ondersteuning, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Met meer dan 80 locaties in de 14 Twentse gemeenten en de gemeente Berkelland zijn wij regionaal sterk verankerd. Wij bieden deze zorg en begeleiding op diverse woonlocaties, dagbestedingslocaties en ambulant.


Wij maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Wij helpen cliënten doelen te vinden én te realiseren. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren wij in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, duurzaamheid, veiligheid en respect centraal.


Onze sector staat voor een grote opgave om de kwaliteit van zorg en begeleiding op een hoog niveau te blijven bieden. De maatschappelijke context waarbij stijgende kosten, anders organiseren van zorg om de zorg betaalbaar te houden, krappe arbeidsmarkt, duurzaamheid en technologische ontwikkelingen laat zien hoe ingewikkeld deze opgave zal zijn.


De Hunenborgh en de Wiekhof

Op de locaties wonen cliënten variërend van 45 tot 87 jaar waarbij vanwege een relatief groot aantal ouder wordende cliënten wonen, begeleiding en verzorging centraal staat. Deze begeleiding en verzorging wordt met een zeer betrokken en kundig team gegeven op beide locaties.


De Hunenborgh (40 cliënten) biedt een beschermde woonomgeving met 24-uurs zorg voor cliënten die op zoek zijn naar meer nabijheid en huiselijkheid en ook graag samen dingen willen ondernemen en we bieden op kleine schaal dagbesteding voor de interne cliënt. Op loopafstand van de locatie staan enkele buitenhuizen waar tien cliënten zelfstandig wonen met eigen begeleiding.


De Wiekhof (24 cliënten) biedt ondersteuning, begeleiding en verzorging & verpleging aan in het bijzonder ouder wordende cliënten die op zoek zijn naar meer nabijheid en huiselijkheid en ook graag samen dingen willen ondernemen. In de Wiekhof bieden we op kleine schaal dagbesteding voor de cliënten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600