Logopedist kinderdagcentra De KlimOp

Ben jij een logopedist die blij word van complexe vraagstukken en heb jij affiniteit met jonge kinderen met een verstandelijke beperking. Dan is Aveleijn op zoek naar jou. Voor de kinderdagcentra de Klim Op in Enschede is Aveleijn op zoek naar een logopedist.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
8-4-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Samen met een collega logopedist bied je zorg aan cliënten met stoornissen, beperkingen of handicaps op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en kauw-en slikfuncties. Hierbij richt je je op de mogelijkheden en het talent van de client en houd je tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid. Je bied behandeling en of ondersteuning aan de cliënt zelf en je adviseert de verzorgers van de cliënt. In deze functie maak je deel uit van een multidisciplinair team waarin je samen met begeleiders, gedragskundigen en fysiotherapeuten streeft naar integrale individuele zorgverlening.


Door dit alles draag je bij aan een betekenisvol leven van de cliënt.

Functievereisten

Je bent in het bezit van een relevant afgerond hbo-diploma en staat ingeschreven bij in het Kwaliteitsregister Paramedici. Je hebt affiniteit met kinderen met een verstandelijke beperking.


Daarnaast heb je inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren.


Verder kun je methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding, uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus.


Binnen Aveleijn werken we reflectief. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen. Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

Aanbod

Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaardes en bied Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-gehandicaptenzorg De functie logopedist is ingedeeld in functiegroep 55 (maximaal € 4.304,- bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring. Daarnaast heb je recht op pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Aveleijn biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland, laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Bij de kinderdagcentra De KlimOp kunnen kinderen van 0 tot en met 18 jaar met een (meervoudige) verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand het beste uit zichzelf leren halen. Kinderen kunnen zich bij ons ontwikkelen in een vertrouwde, beschermde omgeving, rekening houdend met individuele mogelijkheden en beperkingen. Zij krijgen individuele begeleiding, behandeling en verzorging en kunnen meedoen met allerlei activiteiten, waarbij het functioneren binnen het groepsverband gestimuleerd wordt. De activiteiten op de kinderdagcentra zijn gericht op cognitieve, sociaal-emotionele, communicatieve en motorische ontwikkeling. We sluiten hierin aan bij de mogelijkheden van het kind.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600