Huishoudelijk medewerker Ondersteuningspool

Aveleijn is op zoek naar een Huishoudelijk medewerker Ondersteuningspool 

Huishoudelijk medewerker Ondersteuningspool 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als huishoudelijk medewerker ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor schoonmaakwerkzaamheden van het appartement van de cliënt en het schoonmaken van de algemene ruimtes in het gebouw. Je bent verantwoordelijk voor een schone, hygiënische en veilige woon- en leefomgeving, volgens het schoonmaakplan van de locatie.

Functievereisten

  • Flexibel bent;
  • Bereid bent je aan de ondersteuningspool te verbinden en daarmee voor meerdere locaties werkt;
  • Gemotiveerd bent en goed en zorgvuldig werk verricht;
  • En er geen moeite mee hebt om, naast overdag, ook op andere, wisselende werktijden te werken.

Aanbod

Qua salaris word je ingedeeld in functiegroep 15. Dit betreft een maximum maandsalaris van € 2.381,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Hoe is het om voor de ondersteuningspool te werken?

Het werken in de ondersteuningspool vraagt een grote mate van flexibiliteit, maar het brengt jou als medewerker vooral een mooie uitdaging en veel ervaring!


Als je bij de ondersteuningspool werkt, is het handig dat je flexibel bent.


In de planning wordt, zoveel mogelijk, rekening gehouden met jouw basisbeschikbaarheid. Meestal is de planning een week van te voren bekend, maar het kan voorkomen dat er ‘last minute’ aanvragen binnen komen. Dit betekent dat het kan voorkomen dat je vandaag wordt gebeld met de vraag of je morgen beschikbaar bent.


Hier heb jij geen problemen mee! Jij schakelt snel en zit al in de startblokken klaar! Jij vindt het juist heerlijk om ‘ad hoc’ ingezet te worden en dat je vandaag nog niet weet hoe jouw dag er morgen uit ziet.


Naast dat je voor een mooie, solide organisatie komt te werken, zijn het aantal uren die je werkt zijn in overleg bespreekbaar. Aveleijn biedt jou ongeveer 15 uur per week aan, maar dit kan ook minder zijn. Stel dat jij al een andere baan hebt en daarom minder uur per week beschikbaar bent, dan zien wij alsnog graag jouw sollicitatie tegemoet. Doordat het aantal uren bespreekbaar is, valt deze baan goed te combineren met bijvoorbeeld een andere baan en/of vrijwilligerswerk dat je doet.


Kortom: maak het werken bij Aveleijn zo flexibel als jij wilt!


Qua werktijden, werk je in 9 van de 10 gevallen overdag (op kantoortijden). De meeste locaties vinden het prettig dat het schoonmaakwerk overdag wordt uitgevoerd, maar het kan ook voorkomen (afhankelijk per locatie) dat jouw werkdag om 15:00 uur begint.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600