Senior begeleider de Wiekhof

Ben jij op zoek naar een volgende stap in je loopbaan? Wil jij het begeleiden van cliënten combineren met het zorginhoudelijk coachen binnen het team? Zoek je waardevol en uitdagend werk in een plezierige werkomgeving waar aandacht is voor jou? Wij zijn op zoek naar een gedreven en ambitieuze senior begeleider. Voor het team op locatie de Wiekhof in Tubbergen is Aveleijn op zoek naar een Senior begeleider ( begeleider A2) (36 per week).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
31-1-2023
Opleidingsniveau
MBO

Jij en de cliënt

Je bent nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt.


Je bent de spil en vertrouwd aanspreekpunt rondom de cliënt en begeleidt hen bij het onderdeel kunnen uitmaken van de maatschappij en het opbouwen van betekenisvolle persoonlijke relaties.


Je brengt de ondersteuningsbehoefte, zorgvraag en ontwikkeling van de cliënt in beeld en legt dit vast in het ondersteuningsplan


Samen met de cliënt en verwant geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal.


Jij en het team

Als senior begeleider ben je een betekenisvolle, zorginhoudelijke, collegiale coach voor de collega’s van het team. Samen heb je oog voor kwaliteit en professionele ontwikkeling; je streeft naar voortdurende verbetering van de kwaliteit van zorg.


Naast de coachende rol binnen het team, begeleid je ook cliënten bij het invullen en organiseren van hun dagelijks leven bij alle aspecten van het dagelijks leven. Dit leg je vast in het digitale Ondersteuningsplan.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

De Wiekhof is een woonvoorziening voor ouderen waar 24 uur per dag begeleiding aanwezig is. Er wonen 24 cliënten in de Wiekof. De zorgvragen variëren van individuele ondersteuning, begeleiding en persoonlijke verzorging.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600