Begeleider Buitenhuizen

Vind jij het leuk om elk moment opnieuw te kijken hoe je het beste aan kunt sluiten bij de cliënt in de dagelijkse ondersteuning? Durf je daarin te vertrouwen op je eigen vakmanschap en je reflectie te delen met collega’s? Ben je zowel voor de cliënt, je collega als jezelf ontwikkelingsgericht? Dan is Aveleijn op zoek naar jou als Begeleider Buitenhuizen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
30-1-2023
Opleidingsniveau
-

Functie omschrijving

Jij en de cliënt


Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt, samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt? Gericht op wat wel haalbaar is en tegelijkertijd houd je oog voor de kwetsbaarheid. Samen met collega begeleider, de cliënt en verwanten geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal.


Jij en het team


Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Binnen Aveleijn werken we reflectief. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen.

Functievereisten

Je hebt:


  • Een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 3.
  • Enige kennis en ervaring in de gehandicaptenzorg is gewenst maar geen pré.
  • Inzicht in je eigen handelen en je bent in staat te relativeren


Je bent: reflectief, inventief, flexibel, mentaal en fysiek stabiel en hebt een gezonde dosis humor.


Je kunt:


  • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
  • Relativeren
  • Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus

Aanbod

  • Ontwikkelingsmogelijkheden in scholing, coaching en taken;
  • Een uitdagende baan in een uitdagende werkomgeving (Aveleijn hoort bij het lijstje van Effectory “Beste werkgevers”! https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/)
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 35 en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 7,05%.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

De locatie:


De Hunenborgh is een locatie in Oldenzaal waar 24 uur per dag begeleiding aanwezig is. Hieronder vallen de 5 buitenhuizen (eengezinswoningen in de wijk "de Thij") waar totaal 9 cliënten wonen met een (licht) verstandelijke beperking in de leeftijd van 18 tot 73 jaar. Ze wonen vrij zelfstandig. De begeleiding is grotendeels gericht op ontwikkeling en het in stand houden van vaardigheden. Het team bestaat uit 5 mensen. Je werkt regelmatig individueel, waardoor een hoge mate van zelfstandigheid gewenst is.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600