Praktijkverpleegkundige, Borne

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en specialistische functie bij een waarden gedreven organisatie? Zie jij het als een uitdaging om binnen een multidisciplinaire setting onderdeel uit te maken van de medische dienst van Aveleijn? Ben jij die praktijkverpleegkundige die graag een bijdrage levert aan het bevorderen van de kwaliteit van de verpleegkundige en medische zorg? Dan gaan we graag met je in gesprek!


Aveleijn heeft vanaf april plek voor een Praktijkverpleegkundige 32 uur per week standplaats Borne.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
8-2-2023
Opleidingsniveau
HBO

Als praktijkverpleegkundige verleen je verpleegkundige en geprotocolleerde medische zorg, geef je instructie en scholing aan begeleiders, coördineer je de verpleegkundige zorgverlening en bevorder je de kwaliteit van de verpleegkundige en medische zorg Aveleijn breed.


Vanuit het verpleegkundige vakgebied voer je onderzoek en behandeling uit. Hieronder valt het verrichten van medisch onderzoek bij cliënten volgens protocol en in opdracht van de arts. Je beoordeelt veranderingen in de medische toestand van de cliënt en behandelt of verwijst door naar een andere professional. Je monitort en coacht medewerkers. Ook draag je zorg voor uit de functie voortvloeiende administratieve handelingen.


Daarnaast bevorder je de kwaliteit van de verpleegkundige en medische zorg. Je initieert en neemt deel aan bijvoorbeeld kwaliteitsprojecten en (medische) commissies. Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen en actualiseren van procedures, protocollen, richtlijnen en scholing.


Je vervult een regierol bij het initiëren, bewaken, signaleren en bevorderen van de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Ook onderhoud je contact met alle samenwerkingspartners.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Als praktijkverpleegkundige maak je onderdeel uit van de afdeling Zorgondersteuning en Behandeling (ZOB) en werk je nauw samen met de artsen, doktersassistenten en collega-verpleegkundigenvan Aveleijn.


De afdeling ZOB bestaat uit ruim 80 medewerkers van diverse disciplines. De medische dienst is onderdeel van ZOB. Bij de medische dienst werken doktersassistentes, praktijkverpleegkundigen, twee artsen VG én AVG in opleiding, verpleegkundig specialist, een consulterend psychiater, een consulterend kinderpsychiater en een consulterend WZD-arts.


In dit professionele team wordt constant gewerkt aan de beste kwaliteit van advisering aan medewerkers en zorg voor cliënten. De actuele wetenschappelijke inzichten worden gevolgd en collega’s zijn actief op het gebied van praktijkgericht (wetenschappelijk) onderzoek. Er zijn contacten met diverse universiteiten.


Verdere professionalisering en permanente ontwikkeling zijn centrale thema’s binnen de afdeling.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600