persoonlijk begeleider Kind-Jeugd & Gezin, Schubertstraat, Hengelo

Ben jij gedreven om cliënten in een multiproblem gezinssituatie in hun kracht te zetten?

Zie jij het als een uitdaging om elk moment opnieuw te kijken hoe je het beste aan kunt sluiten bij de cliënt in de dagelijkse ondersteuning?

Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jij bent nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt/het gezin en samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten. Je geeft dat vorm vanuit professie en echtheid en sluit aan bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt/de gezinsleden. Hierbij richt je je op talent en houdt je tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid. Samen met de cliënt/het gezin geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal en onderzoek je op welke gebieden de cliënt en de gezinsleden willen groeien. Dit leg je vast in het digitale Ondersteuningsplan.

Functievereisten

Je hebt:

 • Een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 4 (MMZ of vergelijkbaar agogisch)
 • Aantoonbare werkervaring in complexe/multiproblem gezinssituaties met kinderen/jeugdigen
 • Kennis van en ervaring in de Gehandicaptenzorg
 • Inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren


Je bent: een stevige en deskundige persoonlijk begeleider. Daarbij ben je reflectief, inventief, mentaal en fysiek stabiel, bestand tegen agressie en heb je een gezonde dosis humor.


Je kunt:

 • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
 • Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus
 • Het gezin ondersteunen bij de dagelijkse opvoeding van de kinderen met alle bijkomende taken (huishoudelijk, vrije tijdsbesteding, ontwikkelingsstimulering)
 • Onregelmatige diensten werken. Hier vallen ook slaapdiensten onder.

Aanbod

 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een baan in een uitdagende werkomgeving
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal € 3.154- bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,83%

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Schubertstraat in Hengelo is een 24-uurs locatie en biedt ondersteuning aan 18 gezinnen. Vanuit de WLZ heeft de ouder primair op basis van een verstandelijke beperking een indicatie. Vanuit de WMO/Jeugdwet wordt de indicatie ook verstrekt in gevallen waarbij in gezinnen sprake is van meerdere complexe situaties. In veel gezinnen is er sprake van complexe hulpvragen, gericht op de opvoeding en ontwikkeling, (alleenstaand) ouderschap, sociaal-emotionele vlak, persoonlijkheidsproblematiek, zelfredzaamheid, financiën en schuldhulpverlening, school/ werk, verslaving, netwerk e.d. De in het project woonachtige kinderen staan soms onder toezicht van een gezinsvoogdij-instelling, in deze situaties is er veelvuldig contact met gemeente en Jeugdzorg.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600