Persoonlijk begeleider, Glanerbrug appartementen

ind jij het leuk om elk moment opnieuw te kijken hoe je het beste aan kunt sluiten bij de cliënt in de dagelijkse ondersteuning? Durf je daarin te vertrouwen op je eigen vakmanschap en je reflectie te delen met collega’s? Ben je zowel voor de cliënt, je collega als jezelf ontwikkelingsgericht?


Aveleijn zoekt een persoonlijk begeleider (uren in overleg) die het team op locatie Glanerbrug Appartementen in Glanerbrug komt ondersteunen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-8-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt, samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt. Gericht op talenten en maatschappelijke deelname en houdt tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid. Samen met de cliënt en verwant geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal en onderzoek je op welke gebieden de cliënt wil groeien. Dit leg je vast in het digitale Ondersteuningsplan.

Functievereisten

Je hebt:

  • een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 4 (MMZ of vergelijkbaar agogisch)
  • kennis van en ervaring in de Gehandicaptenzorg
  • inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren


Je bent: inventief, mentaal en fysiek stabiel en hebt een gezonde dosis humor


Je kunt:

  • methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
  • uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus
  • als toekomstige collega reflecteren
  • Werkzaamheden aanpassen aan de mogelijkheden van de cliënten

Aanbod

Je gaat werken in een financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/). Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

Veel ontwikkelingsmogelijkheden

Een baan in een uitdagende werkomgeving

Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal € 3.154,- bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Binnen Aveleijn werken we reflectief. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen. Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.


De locatie

Het betreft een 24-uurs voorziening met 14 appartementen, die worden bewoond door cliënten variërend van jongvolwassenen tot ouderen met diverse problematiek. Denk hierbij aan autisme en hechtingsproblematiek. Ondersteunen bij persoonlijke verzorging is noodzakelijk. Cliënten gaan overdag naar school, dagbesteding of werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600