Persoonlijk Begeleider

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je je talent graag inzetten op de woonlocatie 't Brock in Almelo? Aveleijn heeft plek voor een Persoonlijk Begeleider (uren in overleg) om onze teams te versterken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
21-8-2022
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jij en de cliënt


Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt, samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt? Gericht op wat wel haalbaar is en tegelijkertijd houd je oog voor de kwetsbaarheid. Samen met collega begeleider, de cliënt en verwanten geef jij betekenis aan het persoonlijke levensverhaal.


Jij en het team


Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen.


Binnen Aveleijn werken we vanuit een waarde gedreven kwaliteitsprogramma waarbij werken vanuit de driehoek, reflectie, oplossingsgericht werken en eigen regie en kracht de speerpunten zijn om te werken aan een “leven vol betekenis”.


Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en bent goed in staat feedback aan anderen te geven. Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

Functievereisten

Wat vragen wij?

 • Als persoonlijk begeleider heb je een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 4 (MMZ of vergelijkbaar agogisch)
 • Ervaring in de gehandicaptenzorg, specifieke kennis op de diverse problematieken
 • Inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren


Je bent: reflectief, inventief, flexibel, mentaal en fysiek stabiel, voorspelbaar en hebt een gezonde dosis humor.


Je kunt:


 • Aansluiten bij de belevingswereld van de doelgroep
 • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
 • Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus

Aanbod

Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/). Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:


 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een baan in een uitdagende werkomgeving
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • De functie van persoonlijk begeleider is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal € 3.154,- bij een 36-urige werkweek). De salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Onze digicoaches bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen in digitale vaardigheden. Vanzelfsprekend verwachten we bij aanvang een basis beheersing.
 • Breng jij als medewerker straks zelf iemand aan voor Aveleijn? Dan ontvang je van ons, na indiensttreding van deze nieuwe collega, als beloning een financiële attentie.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Woonlocatie ‘t Brock is een 24-uursvoorziening, waar 40 volwassen cliënten wonen die worden begeleid vanuit vier verschillende teams.


De cliënten hebben een (licht/matige) verstandelijke beperking en daarnaast bijkomende problematiek, zoals; gedragsproblemen, autisme, psychiatrische problematiek.


Wij bieden zorg op maat, wat betekent dat er begeleiding, ondersteuning en verzorging geboden wordt wat aansluit bij de belevingswereld van de cliënt.


Het kunnen en aankunnen is leidend en de begeleiders ondersteunen en kijken naar de mogelijkheden en wensen van iedere cliënt. Eigen ontwikkeling en zelfredzaamheid wordt gestimuleerd en zoveel mogelijk in stand gehouden.


Als begeleider bied je individuele begeleiding aan in het appartement van de cliënt en begeleid je cliënten in groepsverband. Dit maakt je werk afwisselend en uitdagend.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600