Ondersteunend of persoonlijk begeleider kind en jeugd

Wil jij graag van betekenis zijn in het leven van kinderen en jeugdigen met een verstandelijke beperking?Ga jij met jouw kennis en ervaring ondersteunen in de ontwikkeling van deze doelgroep? Dan wil Aveleijn jou graag ontmoeten! Binnen de teams op kind en jeugdlocatie Bernadettebos in Neede kun je als Ondersteunend of Persoonlijk Begeleider écht van betekenis zijn!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
31-8-2022
Opleidingsniveau
MBO

Functievereisten

Je hebt:


 • Een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 3 (MMZ of vergelijkbaar agogisch) als ondersteunend begeleider en minimaal niv. 4 als persoonlijk begeleider
 • Kennis van en ervaring in de Gehandicaptenzorg
 • Affiniteit en werkervaring met de doelgroep jeugdigen
 • Inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren


Je bent: reflectief, inventief, mentaal en fysiek stabiel, bestand tegen agressie en hebt een gezonde dosis humor.


Je kunt:


 • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
 • Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus
 • Ondersteunen bij de dagelijkse opvoeding van de kinderen en jongeren met alle bijkomende taken (huishoudelijk, vrije tijdsbesteding, ontwikkelingsstimulering, behandeling)
 • De kinderen en jongeren stimuleren in het ontwikkelen van hun emotionele niveau en het onderhouden en/of uitbreiden van hun netwerk

Aanbod

Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/). Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:


 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een baan in een uitdagende werkomgeving
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • De functie ondersteunend begeleider is ingedeeld in functiegroep 35 (maximaal € 3.009,- bij een 36-urige werkweek).
 • De functie persoonlijk begeleider is ingedeeld in functiegroep 45 (maximaal € 3.452,- bij een 36-urige werkweek). De salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Onze digicoaches bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen in digitale vaardigheden. Vanzelfsprekend verwachten we bij aanvang een basis beheersing.
 • Breng jij als medewerker straks zelf iemand aan voor Aveleijn? Dan ontvang je van ons, na indiensttreding van deze nieuwe collega, als beloning een financiële attentie.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Het Bernadettebos ligt rustig gelegen in een prachtige bosrijke omgeving en is voorzien van ruime speelmogelijkheden voor jong en oud.


De locatie bestaat uit vier groepen met allen een grote ruimte die als keuken en woonkamer functioneert.


Ieder kind heeft zijn eigen woon/slaapkamer en een eigen badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Moderne domotica zorgt voor mogelijkheden voor tv, internet, alarmering etc.


De woongroep bestaat uit vijf of acht kinderen, variërend in leeftijd met veelal dezelfde hulpvraag. Elk kind heeft een individueel Ondersteunings Plan.


Het orthopedagogisch leefklimaat, mogelijkheden voor behandeling en therapie vormen de basis van de ondersteuning, uitgevoerd door deskundige begeleiders en gedragskundigen.


De locatie richt zich op kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, die een gestructureerde en veilige leefomgeving nodig hebben. Alle kinderen en jongeren hebben een behandelindicatie op grond van de verstandelijke beperking en complexe gedragsproblemen.


Bernadettebos maakt onderdeel uit van de doelgroep Kind, Jeugd en Gezin, waarbij het uitgangspunt is om met het kind en het gezin in gesprek te gaan en hen in hun eigen kracht te zetten. De hulpvraag wordt zoveel mogelijk in de eigen omgeving oplossingsgericht beantwoord met kortdurende interventies.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600