Arts Verstandelijk Gehandicapten, te combineren met onderzoek

Aveleijn is op zoek naar een Arts Verstandelijk Gehandicapten. Bekijk deze vacature voor meer informatie. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2022
Aantal uur
26
Vervaldatum
1-9-2022
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als Arts Verstandelijk Gehandicapten verleen je op indicatie specialistische medische zorg aan cliënten met een verstandelijk beperking met als doel de gezondheidstoestand van de cliënten te optimaliseren of een goede gezondheid te behouden.

Alle cliënten hebben een eigen huisarts, dat betekent dat je de ruimte hebt om je te richten op de specialistische AVG zorg.


Je levert een bijdrage aan de kwaliteit van de medische zorg van de instelling in het algemeen.

Daarnaast informeer, ondersteun en adviseer je cliënten en ouders/verwanten bij medische problematiek, informeer en adviseer je begeleiders en geef je scholing aan medewerkers in de organisatie.


Je krijgt de mogelijkheid om je binnen je functie verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld in de verslavingszorg. Daarin hebben we een goede samenwerking met Tactus.


Het doen van onderzoek behoort ook tot de mogelijkheden.

Dit is voor jou misschien wel dé juiste combinatie in deze afwisselende baan!

Functievereisten

  • In een nieuwe collega zoeken wij iemand die kennis en ervaring heeft als AVG arts.
  • Een arts die communicatief vaardig is en daarin, zowel mondelijk als schriftelijk, zich weet aan te passen aan de doelgroep. 
  • Je voelt je thuis binnen een organisatie waar je veel vrijheid hebt, maar ook verantwoordelijkheid, waar de lijntjes kort zijn en je wordt gewaardeerd. 
  • Je vindt het prettig om in gesprek te zijn met cliënten en verwanten en met jouw geduld, expertise, vertrouwen en humor bij te dragen aan de zorg en daarmee aan onze misie 'een leven vol betekenis'. 
  • Voor deze functie is het een vereiste dat je de opleiding tot basisarts afgerond hebt en aangevuld hebt met een (bijna afgeronde) opleiding tot arts verstandelijk gehandicapten (AVG). Ook heb je inzicht in aanverwante kennisgebieden zoals neurologische en psychiatrische aandoeningen.

Aanbod

  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden in scholing, coaching en takenpakket
  • Een baan in een uitdagende werkomgeving 
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Bedrijfsprofiel Aveleijn

De afdeling Zorgondersteuning en Behandeling (ZOB) in Borne bestaat uit ruim 80 collega’s van diverse disciplines, zoals gedragswetenschappers, psychodiagnostisch medewerkers, vaktherapeuten, doktersassistentes, verpleegkundigen, AVG arts, één AVG in opleiding, huisarts, specialist ouderengeneeskunde, een consulterend psychiater, een consulterend kinderpsychiater en een BOPZ-arts.

Bij ons is er ook een opleidingsplek tot AVG.


In dit team wordt constant gewerkt aan de beste kwaliteit van advisering aan medewerkers en zorg voor cliënten.


De actuele wetenschappelijke inzichten worden gevolgd en collega’s zijn actief op het gebied van praktijkgericht (wetenschappelijk) onderzoek.

Er zijn contacten met diverse universiteiten.

Verdere professionalisering en permanente ontwikkeling zijn centrale thema’s binnen de afdeling.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600