Verpleegkundig Specialist

Geef jij de specialistische medische zorg die de cliënten nodig hebben en ben jij op zoek naar een veelzijdige en specialistische functie bij een ambitieuze waarden gedreven organisatie? Wij hebben ruimte voor nog een gedreven Verpleegkundig Specialist

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-11-2021
Aantal uur
26
Vervaldatum
6-12-2021
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Samen met de Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG) en een huisarts bied je specialistische medische en verpleegkundige behandeling aan mensen met een verstandelijke beperking. De groep cliënten is zeer gevarieerd, van kinderen tot ouderen met een diverse zorgbehoefte. Er is sprake van een beperking variërend van een lichte verstandelijke beperking tot een ernstige meervoudige beperking. De zorgvragen zijn vaak complex van aard. Je werkt dan ook vaak multidisciplinair samen met collega’s.


Waar ga je werken?  

De afdeling Zorgondersteuning en Behandeling (ZOB) bestaat uit ruim 80 medewerkers van diverse disciplines, zoals gedragskundigen, psychodiagnostisch medewerkers, vaktherapeuten.


De medische dienst is onderdeel van ZOB en bestaat uit een team van doktersassistentes, (praktijk)verpleegkundigen, twee AVG’s, één AVG in opleiding, een huisarts, een consulterend psychiater, een consulterend kinderpsychiater, een consulterend specialist Ouderengeneeskunde, BOPZ-arts en een Verpleegkundig Specialist.


In dit professionele team wordt constant gewerkt aan de beste kwaliteit van advisering aan medewerkers en zorg voor cliënten. De actuele wetenschappelijke inzichten worden gevolgd en collega’s zijn actief op het gebied van praktijkgericht (wetenschappelijk) onderzoek. Er zijn contacten met diverse universiteiten.


Verdere professionalisering en permanente ontwikkeling zijn centrale thema’s binnen de afdeling.

Functievereisten

  • Je bent BIG-geregistreerd Verpleegkundig Specialist en beschikt over een afgeronde opleiding Master Advanced Nursing Practice of Physician Assistant. Ook ben je geregistreerd in het Verpleegkundig Specialisten register.
  • Je beschikt bij voorkeur over de registratie chronische zorg en/of GGZ
  • Je bent een energieke en bevlogen zorgprofessional met affiniteit met de doelgroep.
  • Je bent zowel een solist als een teamplayer, die zich doorlopend wil ontwikkelen.

Aanbod

Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. 

Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden in scholing, coaching en takenpakket
  • Een baan in een uitdagende werkomgeving
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 60 (maximaal € 4.799,- bij een 36-urige werkweek). De salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Een wereld zonder verschil Met een breed zorgaanbod wil Avelijn uit ondernemend Borne in Twente een maatschappelijke bijdrage leveren. Vanuit expertise en een passie voor mensen is het bedrijf er voor cliënten van alle leeftijden die bij verschillende ontwikkelingsfasen in hun leven behoefte hebben aan intensieve ondersteuning. Op alle leefdomeinen verzorgt, begeleidt, ondersteunt en behandelt Aveleijn kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. De organisatie is sterk verankerd in Twente en maakt zo integraal onderdeel uit van lokale samenlevingen. Dat helpt cliënten om de snel veranderende maatschappij beter te begrijpen, zodat deze mensen daar op een positieve manier deel van kunnen uitmaken. Leven vol betekenis De missie van Avelijn is invulling te geven aan de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’. Dat schept ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een eigen identiteit. Zo helpt de dienstverlener cliënten om doelen te vinden én realiseren. Immers, als iemand weet wie men is, dan kan de persoon in kwestie groeien, vernieuwen, grenzen verleggen en uiteindelijk (op)bloeien. Ook in relatie tot anderen. Investeren in de toekomst Via begeleiding, trainingen en evenementen investeert Avelijn in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect steeds centraal. De dienstverlener werkt vanuit de kwaliteit van bestaan, de driehoek cliënt-verwant-begeleider, en een oplossingsgerichte positieve psychologie. Zo wil Avelijn gemeenten en ketenpartners stimuleren en inspireren voor een pragmatische invulling van het nieuwe zorgstelsel. Door een actieve samenwerkingspartner te zijn, kan het bedrijf een duurzame bijdrage voor de samenleving leveren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600