Senior constructeur bouwconstructies

Ben jij de Senior constructeur bouwconstructies die ze zoeken bij Aveco de Bondt in Holten? Lees dan snel verder! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2017
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Ben jij de senior constructeur bouwconstructies die wij zoeken?


We zoeken voor onze vestiging in Holten een senior constructeur met gedegen technische kennis en ontwerpervaring. Een praktisch ingesteld persoon die binnen een team goed kan samenwerken.


Als constructeur ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, berekenen van constructies voor met name utiliteitsbouw. Je neemt deel aan projectteams. Je bent een vraagbaak voor o.a. junioren met vragen op constructief gebied en voert het nodige overleg op inhoud met opdrachtgevers. Daarnaast beoordeel je tekeningen en ontwerpen.

Functievereisten

Jij beschikt over een technische HBO- of academische opleiding en werk- en denkniveau en jij hebt minimaal 10 jaar relevante ervaring. Je hebt goede contactuele vaardigheden. Je bent proactief, anticiperend en doortastend ingesteld. Ben je reeds registerontwerper of heb je de ambitie om dit (op korte) termijn te worden, dan zien wij dit als pré.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief, doorgroeimogelijkheden en een informele werksfeer. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is een financieel solide, onafhankelijk ingenieursbedrijf. We combineren gespecialiseerde technische expertise met een pragmatische kijk op ruimtelijke (her)ontwikkelingen. We leveren onderzoeks- en advieswerk in de markten: ruimtelijke ontwikkeling, gebouwen, mobiliteit & infrastructuur, energie & duurzaamheid, water en industrie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Burgemeester van der Borchstraat 2,
7451 CH, HOLTEN