Recruiter

Ter versterking van het team in Oldenzaal zoekt Attract jou als recruiter en dedicated intercedent. Je komt te werken in een informele omgeving waar werkplezier voorop staat. Dit natuurlijk naast een eagerness om het beste in elkaar naar boven te halen en klanten te bedienen van uitstekende service. Een 9+ is voor jou de standaard, met minder neem jij geen genoegen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2021
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Binnen ons team word je de eerste contactpersoon voor onze klant. Deze klant opereert in de schoonmaak branche, met opdrachtgevers in de zorg, op kantoren en scholen. Je gaat overkoepelend te werk voor alle vestigingen en ondersteund hen waar nodig. Neemt hen werk uit handen in het wervingstraject en plaatst uitzendkrachten door het land. Met jou sociale vaardigheden en drive schakel jij snel en veel met de contactpersonen. Door het intensieve contact weet jij wat er speelt, voorzie je verloop en ben jij voorbereid op nieuwe aanvragen. Met een goede voorbereiding en kennis van de klant is adhoc werken voor jou niet nodig. Administratief heb jij de puntjes op de i staan. De documentatie is op orde en uren verwerk je nauwkeurig en foutloos. Ben je nieuwsgierig en gedreven om Attract te komen versterken

Bedrijfsprofiel Attract Uitzendbureau B.V.

Wij doen ons werk net even wat anders. Als je een willekeurig uitzendbureau binnenloopt ben je vaak binnen een paar seconden weer buiten. Bij Attract is dit niet het geval. Waar je vaak te horen krijgt: “Je kunt je online inschrijven”, zeggen wij juist graag “Neem plaats”.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Attract. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grootestraat 5
7571 EJ Oldenzaal
0541-740012