Software Tester

Als Software Tester bij Athom zorg jij ervoor dat alle onderdelen die onze gebruikers elke dag gebruiken van hoge kwaliteit zijn. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Software Tester ga je aan de slag binnen het development team en zal je zij-aan-zij samenwerken met onze developers en tester. Jouw doel is om de kwaliteit en de stabiliteit van Homey te waarborgen en de kans op bugs te verkleinen. Homey bestaat uit verschillende onderdelen, welk ieder continu worden doorontwikkeld. 


Je zult dagelijks bezig zijn met het testen van de verschillende onderdelen van Homey zoals de Homey Website, Homey Web App,  de Homey Mobile app, Homey Pro en Homey. 


Als Software Tester zal je onder andere: 

 • Updates in software features testen. 
 • Bugs identificeren en rapporteren. 
 • Regressietesten uitvoeren bij nieuwe releases.
 • Definiëren van testcases.
 • Opzetten en onderhouden van testplannen voor nieuwe en bestaande features.
 • Bijdragen aan het verder optimaliseren van het testproces.

Functievereisten

 • Je spreekt Nederlands en schrijft ook Engels.
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Kennis van software testing methoden en technieken.
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent kritisch, nauwkeurig en let op de kleine details.
 • Omdat we een consumentenproduct maken is het development tempo hoog, dit vereist flexibiliteit en aanpassingsvermogen als tester om ad hoc snel dingen op te pakken.

Aanbod

Salaris

Zolang jij jezelf onmisbaar maakt, hebben wij het salaris voor je. Voor deze vacature is een salaris tussen € 35.000 en € 50.000 per jaar de richtlijn, afhankelijk van je ervaring.


Secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Direct een vast contract.
 • 24 vrije dagen + 9 vrije feestdagen.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Vrije werktijden.
 • Mogelijkheid om deels thuis te werken.
 • Noise-cancelling headphones cadeau.
 • Korting in onze webshop op smart devices.


Als je bij ons komt werken krijg je een MacBook Pro van de zaak. En natuurlijk krijg je een Homey voor thuis. 


Cultuur

Een goede cultuur maak je samen. Wij zijn respectvol naar elkaar, en eerlijk naar elkaars werk. We beseffen dat we allemaal mensen zijn, met onze eigen quirks en uitdagingen. Door ieders sterke en zwakke eigenschappen te benoemen, werken we als een echt team.


Elke derde vrijdag van de maand hebben we een gezamenlijk ontbijt waarop we aan zelfreflectie doen. Hoe gaat het met je? Waar gaan we heen als bedrijf?


Elke laatste vrijdag van de maand hebben we een Hacky Friday, waarop je een project voor jezelf kan doen, met in de middag een demo-sessie tijdens de maandelijkse VriMiBo.


Daarnaast houden we wel van een geintje, zoals onze 1 April grappen. Bijvoorbeeld Homey Together, Homey AdAssisten Homey for MS-DOS®.


Persoonlijke ontwikkeling

Stilzitten doe je bij ons alleen op de wc. Je krijgt € 2000,- per jaar om vrij te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling. Ga je videos maken en wil je op acteerles? Doen! Wil je graag bijleren op conferenties? Let's go! Wil je op management cursus? Sure! De enige afspraak is dat je je collega's verteld wat je gaat doen.

Bedrijfsprofiel Athom BV

Wij maken een A-merk product waardoor alles wat we doen van hoge kwaliteit is en voelt. Design en code zijn extreem belangrijk in onze missie om smart home makkelijk en leuk te maken voor iedereen. Jouw ervaring hebben we daarbij nodig.


Bij Athom werken we met één team aan één product. Homey wordt gebruikt door honderdduizenden klanten. En dat aantal groeit heel hard.


We laten ons graag inspireren door merken zoals Apple, Sonos, Dyson, Spotify, etc. - bedrijven die echt waarde toevoegen door fantastische producten te maken en vermarkten.


Kwaliteit kost tijd

Homey is het A-merk van de smart home wereld. Kwaliteit staat bij ons voor alles. It's done when it feels great. Je zult bij ons uitgedaagd worden door je collega's en onze gebruikers, en we verwachten ook dat jij ons scherp houdt. Eerlijkheid vinden we belangrijker dan je functietitel.


De kwaliteit houden we hoog omdat iedereen wel passie heeft voor iets, en daar garant voor wil staan. Dat kan elegante code, een fijn ux-design, mooie visuals, een strakke boekhouding of gewoon een opgeruimd kantoor zijn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Athom. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Rigtersbleek-Zandvoort 10
7521 BE Enschede