Medewerker Administratie

Asito is op zoek naar een Medewerker Administratie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
22-5-2024
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Asito is op zoek naar een administratieve held of heldin, deze functie kun jij parttime of fulltime komen vervullen. Ons centrale organisatieonderdeel Financiën zoekt een Specialist Administratie. Het is een operationele functie gericht op controle en begeleiding van processen rond de uitvoering van de financiële, personeel- en loonadministratie. Schrik niet van de naam specialist, wij zien al onze administratiecollega's namelijk als specialisten. Wat wij belangrijk vinden is een goede motivatie en affiniteit met administratieve werkzaamheden! Verder maakt het ons niet uit of je deze baan nu wilt combineren met jouw studie, een tussenjaar hebt of al jaren in de branche zit. We gaan graag met jou in gesprek, en jouw werkplek? Ons regiokantoor in Zwolle, op een van de overige kantoren bij jou in de buurt.


Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Medewerker Administratie die we zoeken is verantwoordelijk voor:

 • Een volledige, tijdige en juiste personeelsadministratie die voldoet aan wet- en regelgeving;
 • De controle op en verwerking van mutaties voor de loonbetaling van het directe personeel in de regio;
 • Het beheer van tussenrekeningen, toekennen van serviceorders en doorboeken van uitzendfacturen;​​​​​​​
 • Het up-to-date houden van het personeelsdossier;
 • De administratieve verwerking en controle van de in-, door- en uitstroom van personeel met inachtneming van de wettelijke regels en verplichtingen;
 • Het zorgdragen voor aanmeldingen bij het UVW ten aanzien van ziek- en herstelmeldingen.

Functievereisten

In deze functie verwachten we mbo werk- en denkniveau en heb je ervaring in een administratieve rol;


Daarnaast:

 • Ben je in staat om snel processen en de werking van systemen te begrijpen;
 • Kun je zelfstandig werken maar behaal jij ook graag successen in teamverband;
 • Ben je nauwkeurig en haal je voldoening uit het op orde hebben en houden van administratieve processen;
 • Ben jij en blijf je op de hoogte van actuele wet- en regelgeving omtrent financiële, personeel- en loonadministratie.

Aanbod

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.900 - €3.200 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van o.a. je ervaring;
 • Een contract voor 32 uur per week, afhankelijk van je beschikbaarheid;
 • Een 13e maand, die maandelijks wordt uitbetaald;
 • Een laptop, telefoon en budget om je thuiswerkplek in te richten;
 • 8% vakantietoeslag & 27 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week;
 • Een winstdelingsregeling;
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng;
 • Goede pensioenregeling, waarbij Asito 2/3 deel betaalt;
 • Kortingen op diverse verzekeringen.

Bedrijfsprofiel Asito

Asito Verbinden voor vakmanschap met meer waarde Voor Asito uit ondernemend Almelo in Twente, staat het verbinden van medewerkers, klanten en de samenleving voorop. Met als doel betere resultaten door vakmanschap met meer waarde. Het is deze maatschappelijke relevantie die het bedrijf vanuit het ondernemershart en de organisatieziel wil uitdragen. Want goede schoonmaak vraagt een professionele en oprechte belangstelling voor elke organisatie en ieder mens. Doordat Asito inspeelt op elke bedrijfscultuur, lokale omstandigheden en samen met klanten zoekt naar duurzame oplossingen voor en door mensen, kan het bedrijf een betrouwbare partner blijven op het gebied van facilitaire dienstverlening, zoals voor kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie. Sociaal ondernemerschap Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van de mensen die er werken. Op het gebied van sociaal ondernemerschap loopt Asito voorop, voor mens én milieu. Dat komt onder meer tot uitdrukking in het predicaat ‘Werk Pakt’. Daarmee draagt het bedrijf vanuit maatschappelijke betrokkenheid aantoonbaar bij aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals langdurig werklozen en SW-ers. Voor Asito hoort iedereen erbij, verdient iedereen het om te worden beoordeeld op zijn of haar kwaliteiten, en verdient iedereen een eerlijke kans. Dat is de filosofie van diversiteit en inclusiviteit die deze dienstverlener aanhangt. Diversiteit Diversiteit maakt organisaties beter. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, diverse culturen, met andere overtuigingen en ideeën, wordt elk bedrijf zowel interessanter als succesvoller. Bij Asito werken duizenden mensen met ruim 100 nationaliteiten. Asito draagt diversiteit dagelijks uit, zoals met het Nationaal Integratiediner en het Nationaal Integratiefonds. Inclusiviteit Ieder mens heeft kwaliteiten. Zodra het lukt om de kwaliteiten van een persoon te ontdekken en benutten, wordt zowel waarde aan een organisatie toegevoegd als het leven van de persoon in kwestie verrijkt. Inclusiviteit beoogt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een beperking te betrekken in het werkzame bestaan. Het laat zien dat iedereen een kans verdient om eigen kwaliteiten te tonen. Daartoe heeft Asito meegewerkt aan de ontwikkeling van de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Zo laat de dienstverlener zien welke inspanningen worden geleverd om iedereen een gelijkwaardige kans te geven. Ook is Asito ondertekenaar van het Charter Diversiteit, dat al 1.000 mensen hun afstand tot de arbeidsmarkt heeft helpen verkleinen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Asito. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Van Riemsdijkplein 50
7606 ZA Almelo
0546 - 484 950