Online Marketeer

Asito is op zoek naar een Online Marketeer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
31-5-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor de online branding van het merk Asito. Jij zorgt voor de regie over de hele digitale funnel van Asito, van brand awareness tot en met conversie. Dit doe je samen met je collega’s uit het Marketing & Communicatie team, sales en eventuele externe partners. Je zorgt ervoor dat data wordt gegenereerd vanuit campagnes, analyseert deze en zorgt voor conversieoptimalisatie en uiteindelijk leadgeneratie. Jij bent de product owner van ons Digital Asset Management (Bynder) en tevens ben je ondersteunend op het digitale vlak voor andere afdelingen, zoals afdeling HR.


De Online Marketeer die we zoeken is verantwoordelijk voor:

 • De ontwikkeling, het beheer, de uitvoering en evaluatie van het online MarCom jaarplan samen met jouw collega’s;
 • Het adviseren van de manager Marketing omtrent de digitale strategie;
 • De coördinatie en analyse van alle online marketing- en advertentieactiviteiten;
 • Het optimaliseren website traffic middels SEO- en SEA-technieken;
 • Uitvoeren van rapportages t.a.v Google Analytics en e-mailcampagnes;
 • Beheer van Digital Asset Management (Bynder);

Functievereisten

Wij zoeken per direct een Online Marketeer die Asito als A-merk ook digitaal op de kaart zet.

Je voelt je goed in een dynamische organisatie, waarbij je vrij bent om jouw ideeën en suggesties op online gebied te creëren en uit te voeren.


Daarnaast:

 • Pak je gemakkelijk zaken zelfstandig op en neem je daarin jouw verantwoordelijkheid;
 • Ben je resultaatgericht, analytisch en positief kritisch;
 • Ga je uitdagingen niet uit de weg en heb je de ambitie om de online positionering van Asito te verbeteren en door te ontwikkelen;
 • Is ervaring met Hubspot is een pré.

Aanbod

 • Een functie van 32-40 uur per week;
 • Een bruto salaris indicatie tussen de €3000 - €3500, o.b.v. 40 uur, afhankelijk van o.a. jouw ervaring;
 • De mogelijkheid tot hybride werken;
 • Een 13e maand, die maandelijks wordt uitbetaald, hoort tot de standaard arbeidsvoorwaarden;
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng;
 • Een winstuitkering;
 • Een laptop en telefoon;
 • Kortingen op diverse verzekeringen;
 • Een goede pensioen regeling.

Bedrijfsprofiel Asito

Asito Verbinden voor vakmanschap met meer waarde Voor Asito uit ondernemend Almelo in Twente, staat het verbinden van medewerkers, klanten en de samenleving voorop. Met als doel betere resultaten door vakmanschap met meer waarde. Het is deze maatschappelijke relevantie die het bedrijf vanuit het ondernemershart en de organisatieziel wil uitdragen. Want goede schoonmaak vraagt een professionele en oprechte belangstelling voor elke organisatie en ieder mens. Doordat Asito inspeelt op elke bedrijfscultuur, lokale omstandigheden en samen met klanten zoekt naar duurzame oplossingen voor en door mensen, kan het bedrijf een betrouwbare partner blijven op het gebied van facilitaire dienstverlening, zoals voor kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie. Sociaal ondernemerschap Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van de mensen die er werken. Op het gebied van sociaal ondernemerschap loopt Asito voorop, voor mens én milieu. Dat komt onder meer tot uitdrukking in het predicaat ‘Werk Pakt’. Daarmee draagt het bedrijf vanuit maatschappelijke betrokkenheid aantoonbaar bij aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals langdurig werklozen en SW-ers. Voor Asito hoort iedereen erbij, verdient iedereen het om te worden beoordeeld op zijn of haar kwaliteiten, en verdient iedereen een eerlijke kans. Dat is de filosofie van diversiteit en inclusiviteit die deze dienstverlener aanhangt. Diversiteit Diversiteit maakt organisaties beter. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, diverse culturen, met andere overtuigingen en ideeën, wordt elk bedrijf zowel interessanter als succesvoller. Bij Asito werken duizenden mensen met ruim 100 nationaliteiten. Asito draagt diversiteit dagelijks uit, zoals met het Nationaal Integratiediner en het Nationaal Integratiefonds. Inclusiviteit Ieder mens heeft kwaliteiten. Zodra het lukt om de kwaliteiten van een persoon te ontdekken en benutten, wordt zowel waarde aan een organisatie toegevoegd als het leven van de persoon in kwestie verrijkt. Inclusiviteit beoogt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een beperking te betrekken in het werkzame bestaan. Het laat zien dat iedereen een kans verdient om eigen kwaliteiten te tonen. Daartoe heeft Asito meegewerkt aan de ontwikkeling van de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Zo laat de dienstverlener zien welke inspanningen worden geleverd om iedereen een gelijkwaardige kans te geven. Ook is Asito ondertekenaar van het Charter Diversiteit, dat al 1.000 mensen hun afstand tot de arbeidsmarkt heeft helpen verkleinen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Asito. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plesmanweg 24
7602 PE Almelo
0546 - 484 950