Application Engineer

Asito is op zoek naar een Application Engineer. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
21-2-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Asito streeft ernaar het meest klantgerichte en vakkundige schoonmaakbedrijf van Nederland te zijn. Daarnaast heeft ze een flinke groeiambitie. Om deze ambitie te bereiken, is een transformatieprogramma ingericht en is de IT beheersorganisatie anders vormgegeven. Als application engineer binnen ‘Applicatiemanagement’ ga je aan de slag met het definiëren van ‘changes’ en vervolgens realiseren van oplossingen, zodat deze bijdragen aan het optimaliseren van de (keten)processen en informatievoorziening in aansluiting op de wensen vanuit de business. Bij het realiseren van oplossingen is het ook van belang rekening te houden met de geldende eisen vanuit architectuur, veiligheid, dienstverlening (ISM) e.d. In het kader van overdracht worden oplossingen in samenwerking met de business getest (acceptatietesten) en wordt de gebruikersorganisatie ondersteund. De organisatie is gestart met de implementatie van AFAS. Met jouw ervaring zorg je ervoor dat de HR en ERP processen worden geïmplementeerd en geoptimaliseerd. Je rapporteert aan de manager applicatiemanagement. Jouw werkplek? Twee dagen per week op ons brand new hoofdkantoor in Almelo en de overige vanuit huis of op één van onze locaties in Nederland.


De Application Engineer die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Invulling geven aan ‘changes’ door het configureren van de applicatie binnen de aangegeven procesinrichting;
  • Uitvoeren van testen, constateren van onvolkomenheden en oplossen daarvan, ook in overleg met externe leveranciers;
  • Leveren van bijdragen aan de overdracht aan en ondersteuning van de gebruikersorganisatie;
  • Leveren van een bijdrage bij incidentmanagement;
  • Verzorgen van configuratiemanagement;
  • Onderhouden van applicatie documentatie.

Bedrijfsprofiel Asito

Asito is een top-3 speler in de Nederlandse schoonmaakmarkt met een omzet van >€270 mln en ca. 10.000 medewerkers in dienst. Asito (onderdeel van ADG Dienstengroep) heeft een sterke groeiambitie. Om invulling te geven aan de in 2020 vastgestelde strategie, is een grootschalig transformatieprogramma gestart. Om het leiderschap van het transformatieprogramma te vergroten en de organisatie verder te professionaliseren en digitaliseren, is Asito op zoek naar jou.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Asito. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plesmanweg 24
7602 PE Almelo
0546 - 484 950