Senior Inkoper Almelo

Asito is op zoek naar een Senior Inkoper in Almelo. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
29-9-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Senior Inkoper bij Asito krijg jij een mooie kans om het verschil te maken op het gebied van inkoop van schoonmaakmaterialen tot onderaannemers. Jouw taak is de afdeling naar een hoger niveau te brengen. Als ervaren inkoopprofessional ontwikkel je samen met de directeur operations een visie en strategie die aansluiten bij de dynamiek en ontwikkelingen van Asito. Je houd je vooral bezig met de inkoop, het sourcen, onderhandelen en contracteren. Daarnaast gaan jullie terug naar de basis en leggen jullie het fundament voor een sterke inkooporganisatie met plannen en procedures die daarbij horen. Met jouw personality en projectmatige (change) ervaring weet jij de afdeling zichtbaar te maken en creëer je een partnership met zowel de interne collega’s als leveranciers. Jouw werkplek? Lekker vanuit huis en op ons nieuw hoofdkantoor in Almelo.


De Senior Inkoper die we zoeken is verantwoordelijk voor:

 • Het meedenken over en vaststellen van het inkoopproces van o.a. de spendanalyse, categorie- en leveranciersmanagement;
 • Het inrichten en bepalen van doelstellingen voor alle inkoopactiviteiten;
 • Het vaststellen van de specificaties vanaf behoefte tot en met contractmanagement;
 • Het bijdragen van input bij non cost of sales spend vanuit de holding (ADG);
 • Het bewaken, optimaliseren en verder ontwikkelen van het inkoopproces;
 • Kosten- en risicomanagement, je voert onderhandelingen, stelt contracten op en monitort de prestaties van leveranciers.

Functievereisten

Je bent verantwoordelijk voor het gehele purchase-to-pay proces van producten en diensten, zoals schoonmaak materialen, wagenpark, ICT & onderaannemers.


Hierom beschikt de inkoper die wij zoeken over:

 • Hbo werk- en denkniveau en ervaring in een soortgelijke rol;
 • Analytisch vermogen en accuratesse;
 • Pro-activiteit en ondernemerschap;
 • Stressbestendigheid en je weet de juiste prioriteiten te stellen;
 • Daadkracht en overtuiging in je beslissingen;
 • De motivatie en drive om een afdeling van de basis te ontwikkelen.

Aanbod

 • Een geweldige en uitdagende nieuwe functie voor 40 uur per week;
 • Een brutosalaris indicatie tussen de €3.500 - €4.600 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van o.a. ervaring;
 • Een 13e maand, die behoort tot de standaard arbeidsvoorwaarden;
 • Een winstdelingsregeling;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng;
 • Kortingen op diverse verzekeringen;
 • Een goede pensioenregeling.

Verder faciliteren en ondersteunen jou graag om je kennis op het gebied van inkoopbeleid, markten, producten, diensten en leveranciers op peil te houden.

Bedrijfsprofiel Asito

Asito Verbinden voor vakmanschap met meer waarde Voor Asito uit ondernemend Almelo in Twente, staat het verbinden van medewerkers, klanten en de samenleving voorop. Met als doel betere resultaten door vakmanschap met meer waarde. Het is deze maatschappelijke relevantie die het bedrijf vanuit het ondernemershart en de organisatieziel wil uitdragen. Want goede schoonmaak vraagt een professionele en oprechte belangstelling voor elke organisatie en ieder mens. Doordat Asito inspeelt op elke bedrijfscultuur, lokale omstandigheden en samen met klanten zoekt naar duurzame oplossingen voor en door mensen, kan het bedrijf een betrouwbare partner blijven op het gebied van facilitaire dienstverlening, zoals voor kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie. Sociaal ondernemerschap Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van de mensen die er werken. Op het gebied van sociaal ondernemerschap loopt Asito voorop, voor mens én milieu. Dat komt onder meer tot uitdrukking in het predicaat ‘Werk Pakt’. Daarmee draagt het bedrijf vanuit maatschappelijke betrokkenheid aantoonbaar bij aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals langdurig werklozen en SW-ers. Voor Asito hoort iedereen erbij, verdient iedereen het om te worden beoordeeld op zijn of haar kwaliteiten, en verdient iedereen een eerlijke kans. Dat is de filosofie van diversiteit en inclusiviteit die deze dienstverlener aanhangt. Diversiteit Diversiteit maakt organisaties beter. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, diverse culturen, met andere overtuigingen en ideeën, wordt elk bedrijf zowel interessanter als succesvoller. Bij Asito werken duizenden mensen met ruim 100 nationaliteiten. Asito draagt diversiteit dagelijks uit, zoals met het Nationaal Integratiediner en het Nationaal Integratiefonds. Inclusiviteit Ieder mens heeft kwaliteiten. Zodra het lukt om de kwaliteiten van een persoon te ontdekken en benutten, wordt zowel waarde aan een organisatie toegevoegd als het leven van de persoon in kwestie verrijkt. Inclusiviteit beoogt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een beperking te betrekken in het werkzame bestaan. Het laat zien dat iedereen een kans verdient om eigen kwaliteiten te tonen. Daartoe heeft Asito meegewerkt aan de ontwikkeling van de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Zo laat de dienstverlener zien welke inspanningen worden geleverd om iedereen een gelijkwaardige kans te geven. Ook is Asito ondertekenaar van het Charter Diversiteit, dat al 1.000 mensen hun afstand tot de arbeidsmarkt heeft helpen verkleinen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Asito. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plesmanweg 24
7602 PE ALMELO
0546 - 484 950