Inkoper met oog voor procesoptimalisatie

Ascending people zoekt een Inkoper met oog voor procesoptimalisatie. Bekijk deze vacature voor meer informatie. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-5-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Inkoper die het verschil gaat maken! Dé baan voor jou als jouw hart uitgaat naar (Europese) aanbestedingen en contractmanagement.


Voor deze positie is het niet zozeer een must dat je veel ervaring hebt. Wél is het van belang dat jij zelfstandig inkoopcontracten kunt oppakken, initiëren en kunt managen én samen met het team wilt professionaliseren en bouwen aan een efficiënt en effectief inkoopproces. Daarmee ligt in deze rol de focus niet op maken van meters maar op kwaliteit en verbetering.


Je beschikt over zodanig contactuele en communicatieve skills dat je jezelf kunt ontwikkelen tot een inhoudelijk en procesmatig sparringpartner en juiste keuzes kunt maken aangaande leveranciers c.q. partners.


Sta je aan het begin van jouw carrière maar weet je al wel dat het Inkoopdomein jou aanspreekt? Benut dan deze mooie kans waarbij jou naast functionele óók persoonlijke ontwikkeling wordt gegund.


Wij bieden deze baan in combinatie met een impactvol individueel ontwikkel- en coachtraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Functievereisten

  • Minimaal hbo-diploma
  • Nevi 1 en 2 is een pré
  • Je beschikt over een goed analytisch vermogen en overtuigingskracht, bent besluitvaardig, initiatiefrijk en resultaatgericht

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476