Junior Digital Marketing Consultant

Ascending people is op zoek naar een Junior Digital Marketing Consultant. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-5-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Onze opdrachtgever biedt je de kans om op een intensieve manier de vele aspecten van Digital Marketing te leren. Je gaat werken aan uitdagende projecten bij mooie nationale en internationale klanten.


On the job, onder begeleiding van professionals, maak jij je het vak eigen en neem je de regie over jouw loopbaan, want er zijn volop doorgroeimogelijkheden richting o.a. Digital Marketeer, Business Consultant en CRO- specialist. Waar ga jij voor?


Ervaring is geen must. Wij zijn op zoek naar young professionals met een passie voor online marketing en eagerness om te leren en net dat stapje extra te zetten. Heb jij de drive om onbenut potentieel van bedrijven te ontdekken en benutten?


Ascending people biedt deze baan in combinatie met het beste post-HBO- en WO-traineeship dat in de markt verkrijgbaar is. Een fulltime en impactvol werk- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen met daarna de kans om je bij de opdrachtgever verder te verdiepen in de diverse loopbaanrichtingen.

Functievereisten

  • HBO/WO- opleidingsniveau
  • 0-3 jaar werkervaring
  • Fascinatie voor Digital Marketing en de wil om te leren
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en vindt werken met data interessant
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476