Communicatie adviseur

Ben jij de Communicatieadviseur die een bijdrage zou willen leveren om de Publieke Dienstverlening vanuit Gemeenten elke dag weer beter te maken? Dan is Ascending People op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-5-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wat ga je zoal doen? Je levert een belangrijke bijdrage aan de communicatiestrategie en ondersteunt bij de uitvoering van het communicatieplan. Je adviseert en ondersteunt verschillende innovatieve projecten en de beoogde transitie-opgave; je beheert het online samenwerkingsplatform en bouwt toe naar een waardevolle community. Je adviseert en faciliteert bij kennisdeling, webinars en events. Je beheert de website en social media; geeft uiting aan interviews en blogs. Tevens onderhoud je de contacten met de media en stel je persberichten op.


Van belang is dat je enige werkervaring en affiniteit met de Publieke Sector meebrengt. Je komt te werken in een enthousiast team met 2 andere energieke marketing-communicatieprofessionals en krijgt allerlei kansen jezelf te ontwikkelen.

Functievereisten

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding Communicatie, Journalistiek
  • Affiniteit met de publieke dienstverlening, digitale transitie
  • Sterk in woord en schrijven
  • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel en daadkrachtig

Aanbod

Wij bieden deze baan in combinatie met een impactvol coachtraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Ascending people

De organisatie die hiervoor opgesteld staat wil haar team graag versterken met een gedreven persoonlijkheid die kansen en behoeftes om weet te zetten in concrete acties. Zowel naar haar eigen, interne organisatie (waartoe ook employer branding behoort) als richting externen te weten de aangesloten gemeenten, stakeholders en leveranciers.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending People. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476