Online marketeer

Ascending people is op zoek naar een Online marketeer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-4-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als online marketeer houd jij je bezig met een breed scala aan uitdagende werkzaamheden gericht op online marketing. Jij bent creatief en vindt het een uitdaging content te bedenken en uit te voeren in de vorm van artikelen, visuals, video, foto en vlogs. Je haakt in op maatschappelijke issues door het opstellen en bijhouden van een contentkalender, houdt social media zoals Linkedin bij en organiseert webinars. Vanzelfsprekend houd jij ook bezig met het optimaliseren van SEO & SEA en analyseer je gemaakte content.

De opdrachtgever is een toonaangevende en innovatieve aanbieder van communicatietechnologie├źn. Als marketing team werk je samen om doelstellingen te bereiken, waarbij een ieder zijn eigen expertise en rol heeft met veel vrijheid maar ook persoonlijke verantwoordelijkheid.

Functievereisten

Functievereisten:

  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • HBO werk- en denkniveau
  • Opleiding marketing en/of communicatie
  • Werkervaring is niet noodzakelijk wel een enthousiaste en nieuwsgierige hands on mentaliteit
  • Kennis van Online Marketing en/of Adobe software is een pr├ę.
  • Uitstekende communicatie skills

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476