Trainee – met commercieel en dienstverlenend talent

Ascending People is op zoek naar een Trainee met commercieel en dienstverlenend talent

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-4-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Beschik jij over commercieel/dienstverlenend talent en spreekt een kans om je als trainee organisatie breed te ontwikkelen jou aan? Bijv. richting sales, consultancy, productmanagement? Nationaal en mogelijks zelfs internationaal?

Deze werkgever, gespecialiseerd in software voor de mobiliteitsmarkt waarin energietransitie een grote uitdaging is, zoekt versterking en wil jou graag helpen “daar” te komen; de bereidheid om te investeren in jouw ontwikkeling is groot!

Functievereisten

Belangrijke voorwaarde is de persoonlijke match; ze hebben een oprecht vriendelijke cultuur waarin hard werken en humor goed in balans zijn. Van jou wordt verwacht dat je proactief en dienstverlenend bent én bereid vanaf de basis te leren. Je begint op customer service waardoor je de organisatie, de diverse producten/diensten en de markt goed leert kennen; je krijgt daarbij steeds meer verdiepende klantvraagstukken en wordt uitgedaagd mee te denken in de verbetering van processen en online help informatie. Om van daaruit jouw toegevoegde waarde en ambitie te ontdekken en die rol te pakken die daar het beste bij past. Naast functionele ontwikkeling is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei!


Functievereisten:

  • Ten minimale een afgeronde Hbo-opleiding bijv. (Technische) Bedrijfskunde, International Business, Commerciële Economie
  • Je beschikt over affiniteit met software (oplossingen)
  • Je bent proactief, klantgericht/dienstverlenend ingesteld

Aanbod

Ze bieden deze baan in combinatie met een impactvol individueel ontwikkel- en coachtraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476