Junior Adviseur Kwaliteit & Innovatie

Ascending people is op zoek naar iemand voor de functie Junior Adviseur Kwaliteit & Innovatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-3-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Hier jouw kans om deelgenoot te worden van een innovatieve en trendsettende werkgever op het gebied van hout en gevelelementen. Om heel specifiek te zijn: het ambitieuze team dat zich vanuit een nieuw totaalconcept richt op de woning- en utiliteitbouw zoekt versterking in de vorm van een junior adviseur.

Functievereisten

Dat kun jij zijn als deze wereld jou aanspreekt, jij graag een steentje bijdraagt aan vernieuwing en jij uitgedaagd wordt door het motto “wij denken graag mee en vooruit en voor ons geen lat te hoog”. Belangrijke voorwaarde hierbij is dat jij kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan om zo bij te dragen aan het optimaliseren van het totale kwaliteitsniveau. Daarbij klinken de termen NEN, ISO en RI&E jou niet onbekend in de oren.

Ook zijn jouw contactuele en communicatieve skills van groot belang. Je voert de regie over subsidieprojecten, hebt daartoe regelmatig contacten in binnen- én buitenland maar bezoekt vooral ook bouwprojecten.

Een afgeronde Hbo-opleiding Bouwkunde lijkt voor de hand liggend. Voel je vooral ook welkom om te reageren met bijv. Bedrijfskunde, IVK. Zoals gezegd werk je in een team waarbij je betrokkenheid en gedegen ondersteuning krijgt van jouw directe collega’s en de verantwoordelijk manager. Sámen is waar men voor gaat! Jij neemt vooral jouw drive mee.

Aanbod

Wij bieden deze baan in combinatie met een impactvol individueel ontwikkel- en coachtraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476