Young Professional Sales Support

Voor deze internationale organisatie is Ascending people op zoek naar een technisch georiënteerde young professional die het Salesteam gaat ondersteunen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze rol ben jij dé schakel tussen de klanten en de interne organisatie. Je beheert telefonische en schriftelijke vragen van klanten en verwerkt orders en contracten in ERP en CRM. Tevens voorzie je in technische product informatie en ondersteun je bij offertes.

Functievereisten

  • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in technisch commerciële richting.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je beheerst de Engelse en Duitse taal, beheersing van de Franse taal is een pré.
  • Je hebt ervaring met ERP en CRM systemen.
  • Je bent service gericht, commercieel ingesteld, hebt technische affiniteit en kunt zowel in team als zelfstandig goed werken en de juiste prioriteiten bepalen.

Aanbod

Ascending people biedt deze baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476