R&D Engineer

Beschik jij over een afgeronde opleiding Mechanical- dan wel Chemical Engineering en wil jij jezelf maximaal ontwikkelen binnen een technisch georiënteerde Multinational? Dit R&D team is op zoek naar versterking en biedt jou de kans jezelf te bewegen en te groeien binnen een internationaal speelveld.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als R&D Engineer ontwikkel je nieuwe producten en processen, hiertoe werk je samen met verschillende afdelingen (zoals inkoop, sales en productmanagement) en productielocaties binnen de Europese organisatie. Je managet jouw eigen R&D projecten, interpreteert verkregen testdata en verbetert en vernieuwt testmethoden. Ook werk je nauw samen met Productie om procesoptimalisaties te implementeren en technische ondersteuning te bieden. Hiervoor zijn goede communicatieve vaardigheden een voorwaarde, immers je werkt samen met verschillende lagen in de organisatie. Ervaring is geen must; een goede beheersing van de Engelse taal én motivatie wel!

Functievereisten

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding in de richting van chemical of mechanical engineering
  • Je bent communicatief zeer vaardig en beheerst de Engelse taal vloeiend
  • Je bent bereid om internationaal te reizen

Aanbod

Afhankelijk van jouw ervaring biedt Ascending people deze baan in combinatie met een impactvol individueel coaching- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476