(junior) Technische Inkoper

Ascending people is op zoek naar een young professional Technische Bedrijfskunde die een carrière wil maken in het vakgebied Inkoop of zich verder wil ontwikkelen als inkoopprofessional.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Binnen deze snel groeiende high tech organisatie controleer je o.a. technische specificaties en inkoopaanvragen en plaats je orders. Hiertoe vraag je offertes aan, onderhandel je over prijzen, levertijd, garantie en aansprakelijkheid en bewaak je de voortgang en levering. Je zorgt voor structuur en continue verbetering binnen het inkoopproces.

Functievereisten

  • Een afgeronde HBO-/WO-opleiding in Technische Bedrijfskunde
  • Je hebt affiniteit met techniek (tekening lezen) en technische inkoop
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse, Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis van ERP systemen en Excel is een pré

Aanbod

Afhankelijk van jouw ervaring biedt Ascending people deze baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476