Supply Chain Engineer

Heb je net jouw opleiding afgerond of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En zoek je dit in een innovatieve en dynamische omgeving? Dan is hier een uitgelezen kans!  

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-12-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Op dit moment is het team Supply Chain op zoek naar versterking en als jij een spilfunctie ambieert kan deze rol voor jou zijn! Jij zorgt ervoor dat Team Realisatie dóór kan en beweegt jezelf tussen het operationele en tactisch/strategisch niveau. Jouw communicatieve skills zijn van cruciaal belang. Zowel richting de interne organisatie, maar ook richting klanten en leveranciers waarbij alles draait om waardevolle relaties en partnership. Structuur staat bij jou hoog in het vaandel en je hebt een scherp oog voor continue verbetering.


Functievereisten

  • Een afgeronde HBO-/WO-opleiding b.v.k. Technische Bedrijfskunde
  • Je hebt affiniteit met techniek
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse, Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis van ERP systemen en Excel is een pré

Bedrijfsprofiel Ascending people

Die de spin in het web kan zijn bij deze high tech organisatie. 2022 staat voor de deur en nieuwe, uitdagende projecten dienen zich aan. Het internationale succes is vooral te danken aan de hechte en sterke teams welke getuigen van de Twentse nuchterheid en specialisten die uitgedaagd worden door de diversiteit en complexiteit van de werkzaamheden. Hier worden unieke machines ontwikkeld en gebouwd die een voorwaarde zijn voor de steeds veranderende technologieën (ogv smart devices, automobielindustrie, etc).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending People. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476