Grafische Marketeer

Zoek jij een creatieve marketing functie, waarin je niet alleen jouw skills op het gebied van DTP inzet, maar ook conceptueel wordt uitgedaagd? Bij deze snelgroeiende en innovatieve organisatie op het gebied van zorgcommunicatie(software) krijg je de kans!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-12-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Van website tot folder, van productlanceringen tot klantevents; op deze marketingafdeling wordt alles zelf bedacht en ontwikkeld.


Als grafisch marketeer bedenk en creëer je concepten die je realiseert door krachtige beeldvorming en visueel aantrekkelijke verhalen. Je hebt een breed takenpakket en zorgt dat alle gebruikte communicatiekanalen het merk uitstralen. Visuele storytelling is wat jou drijft in alles wat je creëert.  


Denk hierbij aan:

Huisstijl, productfolders, beursmateriaal, nieuwsbrieven, animaties en trainingsvideo’s, educatietools en online content.  

Functievereisten

  • Een afgeronde HBO-opleiding in een passende richting, bijv. HBO Media, Informatie & Communicatie
  • Goede kennis van Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop en uiteraard ook MS Word, Excel en Powerpoint. Ervaring met videoprogramma’s is een pré.

Je komt in een team terecht met 2 ervaren, creatieve marketeers. Ruime werkervaring is niet noodzakelijk, enthousiaste gedrevenheid wel.

Aanbod

Ascending people biedt deze baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people,waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476