IT / Bedrijfskundig Trainee met HR affiniteit

Ben jij op zoek naar een baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject? Bekijk dan deze vacature! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-11-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Niet alleen jouw bedrijfskundige kennis, maar ook jouw communicatieve vaardigheden en affiniteit met HRM zijn voor hen erg waardevol daar waar het gaat om ondersteuning bij de implementatie/ inrichting van een Learning Management Systeem (LMS). E.e.a. doe je samen met een ervaren implementatieconsultant.


In grote lijnen ga je het systeem inrichten:

 • Dit kan variëren van eenvoudige werkzaamheden tot het importeren van stamgegevens (medewerkersbestand, bestaande leermiddelen zoals documenten, video-opnames etc.) tot het bouwen van workflows en aanmaken van leerpaden.
 • Het beschrijven van werkprocessen.
 • Het verwerken van de testbevindingen van de testgroep in het LMS.
 • Het demonstreren en uitleggen van de oplossing aan de testgroep.
 • Het bieden van ondersteuning bij de planning en communicatie van de trainingen voor de gebruikers.
 • Het doorvoeren van wijzigingsverzoeken na livegang.


Kortom, een veelomvattende en diverse rol waarbij het vooral van belang is dat je feeling hebt met dit aspect van het HR-werkveld en jouw contactuele en communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld zijn; je bent in staat gebruikers mee te nemen en te enthousiasmeren.

Functievereisten

 • Een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding,
 • bijvoorbeeld Bedrijfskunde
 • Affiniteit met IT, Communicatie en HR (Learning en Development)
 • Contactueel en communicatief vaardig
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré

Aanbod

Ascending people biedt deze baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people,waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Ascending people

Deze sterk groeiende organisatie legt de focus op verdere professionalisering en digitalisering. Zo ook m.b.t. hun eigen (techniek) Trainingscentrum waarvoor men zich nu oriënteert op een passend softwarepakket.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476