Vacature details

Geplaatst op
21-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In deze functie geef je heldere informatie over (complexe) arbeidshygiënische vraagstukken. Je voert met behulp van specialistische apparatuur een grote variëteit aan arbeidshygiënische projecten uit (bijv. ten aanzien van luchtkwaliteit, geluid, chemische stoffen). Je bepaalt aan de hand van meetresultaten en vakliteratuur het eventuele gezondheidsrisico. Op basis van risicoanalyses doe je voorstellen voor het beperken/elimineren van risico’s of het invoeren van beschermende maatregelen. Kortom jij draagt zorg voor een volledige compliance met de van toepassing zijnde wetgeving en informeert collega’s proactief.

Aanbod

In deze functie krijg je veel vrijheid en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je hebt een grote verscheidenheid aan werkzaamheden en draagt zelf de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van projecten. Je werkt samen in een enthousiast, informeel team waarvan je veel kunt leren.

Bedrijfsprofiel Ascending people

Bij deze internationale organisatie staat veiligheid op de eerste plaats! Voor de afdeling Safety, Health & Environment (SH&E) in Almelo zijn we op zoek naar een Arbeidshygiënist. Een specifieke opleiding op dit gebied is een must.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476