Campagne specialist

Weet jij de vraag van de doelgroep om te zetten in sterke traffic campagnes in oa. Google Ads en Google Shopping en ben jij vervolgens in staat de data zelfstandig te analyseren en daarmee de campagnes te optimaliseren? Heb jij deze growth mindset? Bekijk dan deze vacature van Ascending people.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-9-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jij weet de vraag van de doelgroep om te zetten in sterke traffic campagnes in oa. Google Ads en Google Shopping en bent vervolgens in staat de data zelfstandig te analyseren en daarmee de campagnes te optimaliseren. Heb jij deze growth mindset? Dan komen we graag met je in contact.


Wat ga je doen?

Als campagne specialist ben je verantwoordelijk voor het implementeren en optimaliseren van bestaande en nieuwe traffic campagnes. Samen met je collega’s zorg je dat de (potentiële) klanten binnenkomen via de juiste campagnes en via de zorgvuldig opgestelde (lead) funnels hun customer journey vervolgen, met als doel de vastgestelde doelen te behalen.


Je analyseert je campagnes, de traffic en de vistor insights om de campagnes en de customer journey te optimaliseren. Je wordt gedreven door (demand drive) data en weet door middel van metingen en analyses op korte termijn uit te vinden wat wel en wat niet werkt.


Omdat jij in de strategiefase binnen de werkmethodiek verantwoordelijk bent voor de campagnes en daarbij ook zelfstandig projecten en enkele collega’s begeleid, heb je zowel uitstekende projectmanagement- als coachende skills.

Functievereisten

  • Afgeronde HBO- of WO opleiding bijv. in de richting van (online) Marketing of data-achtergrond
  • 3-5 jaar relevante werkervaring in online marketing en e-commerce
  • Analytisch sterk en (zeer) ervaren met o.a. Google Data Studio, Google Analytics, Excel
  • Technische data skills (bijv. GTM)
  • Ervaring met webanalytics analyses
  • Je bent een teamplayer
  • Goede communicatievaardigheden, je durft advies te geven en steekt jouw mening niet onder stoelen of banken
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift

Aanbod

Ascending people biedt deze baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending People. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476